IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 La Fiscalia no recorrerà la sentència absolutòria de Trapero i l'excúpula d'Interior

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

Ensenyament convoca 5.005 noves places de docents a Catalunya

Està prevista que es publiqui abans de finals del 2018 i s'ofereixen llocs dins del cos de mestres, professors de secundària i de formació professional

Ensenyament ha convocat més de 5.005 noves plaçes
Ensenyament ha convocat un total de 5.005 noves places | CatalunyaDiari.cat

El departament d’Ensenyament ha anunciat una nova convocatòria de places per docents a tot Catalunya. Abans que acabi l’any 2018 es vol anunciar aquesta oferta per cobrir 5.005 llocs de treball públic dins del cos de mestres, de professors d’ensenyament de secundària i de professors tècnics de formació professional.

Fins al moment només s’han especificat quin és el nombre de places per especialitat en cadascun dels tres nivells d’ensenyament. També es poden consultar quins són els requisits generals i específics per accedir-hi a més dels temaris per cada cos i especialitat.

La majoria de l’oferta es troba a l’educació primària

És en el cos de mestres, compost pels docents en educació infantil i primària,  on hi ha la majoria de places convocades. Concretament, són 3.604 del total de 5.005. A l’educació primària s’hi vol destinar 1.932 mestres mentre que a l’educació infantil 589. La resta es reparteixen en especialitats com música, llengües estrangeres o educació física.

La convocatòria aspira també a què hi hagi 759 nous professors de secundària. Aquests es troben repartits en 19 especialitats, de les quals destaquen, pel seu nombre, informàtica amb 139 o administració d’empreses amb 77.  A la vegada, s’han convocat també 642 places noves per 20 especialitats del cos de professors tècnics de formació professional.  

S'han convocat 5.005 places de docents que es publicaran abans del final de 2018
S'han convocat 5.005 places de docents que es publicaran abans del final de 2018 | CatalunyaDiari.cat

Requisits generals i específics per accedir-hi

Entre els requisits per poder presentar-se a la convocatòria es troben tenir la nacionalitat espanyola o d’un altre estat amb qui hi hagi signat un tractat de lliure circulació de treballadors. També s’ha de tenir 16 anys i no superar l’edat de jubilació general. Els aspirants no poden patir cap malaltia o limitació física o psíquica incompatible amb les seves funcions.

No es pot optar a una plaça si s’està inhabilitat o s’ha separat del servei a les administracions públiques mitjançant un expedient disciplinari.  A més tenen restringit l’accés a una plaça els condemnats per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexual.

Els aspirants a ser docents als diferents cossos també han de tenir la titulació específica per cadascun. Aquestes dades, a més de la resta d’informació per ingressar al cos de docents es pot trobar a la pàgina web del departament d’Ensenyament.  


Comentaris

envia el comentari