L'entrenador del Sevilla, Joaquín Caparrós, pateix leucèmia crònica

El tècnic ho ha desvetllat després del partit que ha disputat el seu equip contra el Valladolid

Joaquín Caparrós
Joaquín Caparrós ha anunciat que pateix leucèmia | EFE

Males notícies en el món del futbol. L'entrenador del Sevilla, Joaquín Caparrós, ha anunciat aquest diumenge que pateix leucèmia crònica. Ho ha desvetllat en finalitzar el partit del seu equip contra el Valladolid, en el qual ha aconseguit una victòria clara dels seus per 0-2. També ha apuntat que la malaltia no necessita tractament, fet que li permet seguir treballant pel club.

El tècnic complia avui el seu quart partit al capdavant del Sevilla, després que Pablo Machín fos destituït. En la roda de premsa de l'estadi José Zorrila ha assegurat que la malaltia se li ha diagnosticat a temps i que ha volgut anunciar-ho per evitar «més comentaris» com els que s'estaven produint.

«Una batalla entre la sang roja i la blanca»

«Vull aclarir una qüestió. Em bull la sang roja. Hi ha hagut una picabaralla entre la sang roja i la blanca, ha volgut equilibrar-se», començava Caparrós per donar la notícia. El tècnic ha insistit que no cal preocupar-se en aquests moments: «Tinc leucèmia crònica, no m'impedeix la meva professió, puc entrenar a diari. Vull gaudir de la meva professió. He de donar les gràcies a tots», afegia.

Joaquín Caparrós durante uno de los partidos como entrenador del Sevilla
Joaquín Caparrós compleix el seu quart partit al capdavant del Sevilla  | EFE

 

«No tinc cap tipus de tractament i dono les gràcies al president i al director esportiu per aquesta oportunitat», ha dit també Caparrós. L'entrenador ha insistit que se li nota «a la cara» que «està feliç» i ha volgut transmetre a tothom qui l'estima que «donarà molta guerra». «No tornaré a parlar del tema però vull que tothom es quedi tranquil», ha conclòs.

El tècnic entrena el Sevilla des del passat 15 de març en substitució de l'anterior tècnic, Pablo Machín. Després de disputar quatre partits al capdavant de l'equip, ha decidit fer pública la notícia sobre la malaltia que pateix. Feia temps que havien sorgit rumors que hi apuntaven, però la informació no s'havia confirmat fins que el mateix Caparrós s'ha encarregat d'explicar-ne la veritat.


Comentaris

envia el comentari