Albiol comet un error comptant i les xarxes se’n riuen d’ell

«Em presentaré a l’alcaldia de Badalona» són les «cinc paraules» que va dir el líder del PPC
Xavier Garcia Albiol, durant la presentació de la seva candidatura a Badalona | CatalunyaDiari.cat

 

No és cap secret que Mariano Rajoy no és molt donat a les paraules i, fruit d'això, va deixar un llegat de frases cèlebres durant els set anys que va presidir Espanya. Doncs bé, sembla que a Xavier García Albiol no li ha anat molt bé estar massa temps al seu costat i se li ha enganxat aquesta mania. Ell no té problemes en dir cinc paraules seguides amb sentit, el problema està en què no sap quantes són «cinc paraules».

 

Això és el que li ha passat durant l'acte de presentació de la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals a Badalona. Albiol va voler «començar la conferència dient cinc paraules». No obstant això, els números no li van sortir. «Em presento a l'alcaldia de Badalona», són les set paraules que va pronunciar, mentre amb els dits comptava fins a tres.

 

 

Les xarxes se'n riuen d'ell

Ràpidament el vídeo del moment s'ha tornat viral a les xarxes socials, on desenes d'usuaris s'han burlat del fet que no sabés comptar. «Tu ets de lletres, oi?», «en dues paraules: Im Presionant», «l'exemple del fracàs escolar» o «Albiol style» són alguns dels comentaris que es poden llegir per Twitter.

 

Albiol repeteix com a candidat a l'alcaldia de Badalona

Més enllà d'aquest 'lapsus', el més destacat de l'acte de presentació d'Albiol com a alcaldable a Badalona va ser la sorprenent decisió d'amagar les sigles del partit que presideix a Catalunya, substituït per un cor amb la bandera badalonina. Es va presentar com «l'alcalde de tots» i va afirmar que les municipals del 2019 no han de ser un plebiscit sobre la independència.

 

«No escollim ni al president de la Generalitat ni al president del Govern», sinó la persona que haurà de garantir la seguretat al carrer i els serveis socials a la ciutat. «Volem que Badalona i els nostres barris recuperin l'empenta que tenien fa quatre anys», insistia finalment.