Jugadors del Barça abraçats amb l'equipació groga

Escàndol d'un jugador del Barça a la discoteca de Dani Alves: «Saps qui soc jo?»

El Barça al centre de la polèmica

El FC Barcelona no guanya per a disgustos després de l'ingrés a la presó del seu exjugador Dani Alves. Ara, sembla que un jugador actual de la seva plantilla torna a embolicar-la a la mateixa discoteca que el brasiler i salten les alarmes.

Es tracta de Jordi Alba, el lateral esquerre del Barça que ja no té la importància que tenia fa un parell d'anys enrere. Ja no brilla dins del camp i és portada pels seus actes fora d'aquest. Sembla que les darreres declaracions deixen en evidència el defensor català. Es tracta d'un empleat de la discoteca Sutton, que no ha tingut objecció a explicar amb detalls el que va passar.

Jordi Alba al punt de mira

Jordi Alba no esperava que sortís a la llum la història que el deixa tan malparat i per la qual es podria guanyar més d'un enemic. Cal destacar que no ha comès un delicte, ni de bon tros, i que la seva presència allà no té res a veure amb Dani Alves.

El cas és que al programa radiofònic de 'Rac1 Islàndia', el seu presentador, Albert Om, ha tingut el plaer de parlar amb un empleat de l'establiment barceloní d'oci nocturn. En concret, s'anomena Pablo Jofra i es dedica a gestionar les persones que surten i entren del reservat, la part exclusiva del lloc.

Jordi Alba d'esquenes durant un partit del Barça
Jordi Alba s'ha vist embolicat en la polèmica. | Europa Press

Al treballador li van preguntar quin jugador del Barça havia anat a la discoteca Sutton i aquest va respondre que Jordi Alba, el jugador que va deixar en molt mala posició. «Tracto igual tots els clients, però si ets un maleducat i em fas la nit pitjor…», va argumentar Jofra.

L'empleat va explicar la seva mala experiència amb el futbolista. «A Sutton hi ha unes escales per passar d'una plataforma a una altra. Jo he d'anar amb la safata per portar les begudes i Jordi Alba estava allà assegut amb les cames creuades. Quan li vaig demanar si us plau si em deixava passar, la resposta va ser directament "no"». Però això no és tot, per acabar d'omplir-se de polèmica, el català es va tornar a dirigir al treballador i li va dir: «No saps qui soc jo?».

El jugador culer ha quedat en evidència després de les fortes declaracions de Pablo Jofra, i molta gent ho ha vist com un acte de menyspreu per part del lateral blaugrana.

Jordi Alba amb peu i mig fora del FC Barcelona

Jordi Alba viu els darrers anys de la seva carrera i sembla que no acabarà la seva trajectòria a la capital catalana. Ha perdut el protagonisme que ha tingut durant les temporades passades i les joves promeses li han furtat el seu lloc.

Primer pla de Jordi Alba
El català ha quedat en evidència. | Europa Press

Xavi Hernández té clar que el titular als partits importants serà Alejandro Balde i el recanvi de garanties és Marcos Alonso. El català queda en un tercer pla i amb prou feines comptarà amb minuts.

El més esperat per tots és que Jordi Alba es busqui una sortida a l'estiu i posi fi a la relació amb l'entitat blaugrana. Ja van intentar cedir-lo a l'Inter a l'agost, però ell s'hi va negar. Té contracte fins al juny del 2024 i el seu salari és dels més elevats de la plantilla. És per això que Laporta considera crucial la seva venda o almenys la seva cessió al pròxim mercat de fitxatges.

A més, si el culer té pensat seguir jugant a la Selecció Espanyola, haurà de mantenir-se en forma. Per a Luis de la Fuente és molt important que els jugadors tinguin minuts als seus clubs, de la qual cosa el bo de Jordi no pot presumir.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp