El Mercat Central de Reus ofereix pel Dijous Gras esmorzar de botifarra d'ou

L'esmorzar que se servirà serà gratuït fins a fi d'existències

 

Com ja és tradició a la capital del Baix Camp, els paradistes del Mercat Central de Reus  ofereixen un esmorzar gratuït amb motiu del Dijous Gras.  A partir de les 10.30 hores de demà, 27 de febrer al mercat de Reus s'oferirà pa amb oli i botifarra d'ou per totes aquelles persones que s'hi acostin. Una iniciativa que ja fa anys que es realitza i on la botifarra és la protagonista.

Pa, botifarra i vi al Mercat Central

Al punt d'informació del Mercat Central de Reus es podrà degustar aquest esmorzar gratuït on els paradistes hi han participat activament.  La botifarra d'ou ha estat elaborada per les xarcuteries del mercat, i anirà acompanyada d'una llesca de pa, oli i vi, a cortesia del mercat. Cada any per Dijous Gras es realitza aquest esmorzar que fins a fi d'existències, els clients poden degustar.

Dijous Gras al Mercat Central de Reus | Laia Solanellas

 

El carnaval present als mercats de Reus

Amb motiu del Carnaval a la ciutat, moltes de les parades del mercat han decorat els seus establiments per donar-li un toc adequat a l'ocasió. Tant al Mercat Central com al Mercat del Carrilet, durant tota la setmana els paradistes aniran disfressats.

Tret de sortida al Carnaval de Reus 2019

Els actes de Carnaval a Reus comencen aquesta tarda, dia 27 de febrer a les 19.00 hores, amb una cita molt especial, amb  el Ball de Carnestoltes i els Set pecats, que s'iniciarà al Campanaret. Una setmana plena d'activitats que giraran al voltant del Carnaval i sa majestat el rei Carnestoltes. Demà dijous el Mercat Central ofereix aquest esmorzar per agafar forces per totes les activitats 'carnavaleres' de la jornada.

L'esmorzar de Dijous Gras es començarà a servir a partir de les 10.30 hores | Laia Solanellas

 

Dijous de botifarra i Carnestoltes

Dijous és un dels dies forts del Carnaval a Reus, ja que després de l'esmorzar és el torn de l'ofrena d'ous al convent de les Clarisses. El vespre estarà protagonitzat per l'arribada del Carnestoltes,  amb Cerimonial d'Espargiment de l'Esperit Carnavalesc a les 20.30 a la plaça del Mercadal i el posterior  espectacle i pregó de sa majestat el Rei Carnestoltes LIX.  Un cop ben entrada la nit, a les 23.00 hores, les estàtues de la ciutat es disfressaran per rebre el Carnaval 2019.