Viti busca recuperar la bola en una acció del matx

El Nàstic perd contra l’Espanyol (2-1) el segon matx de pretemporada

L’equip dirigit per Xavi Bartolo ensopega per la mínima contra el filial perico. El gol de Brugui no és suficient per contrarestar les dues dianes del local Moha

Viti busca recuperar la bola en una acció del matx | Gimnàstic

El Nàstic ha perdut per 2 a 1 en la visita al camp de l’Espanyol B, matx corresponent a la quarta cita de la pretemporada. El conjunt entrenat per Xavi Bartolo afrontava el duel estival davant un dels rivals del grup III de la Segona Divisió B, el RCD Espanyol 'B'. Un partit on el tècnic grana ha continuat realitzant dos equips molt diferenciats en el transcurs dels 90 minuts; un que disputava la primera hora de joc; i l'altre, els darrers 30 minuts.

Primer temps equilibrat

Els primers compassos del matx han estat marcats per la igualtat entre els dos conjunts. L'avantatge de la possessió de l'esfèric ha estat lleugerament superior per al conjunt perico, mentre que els tarragonins han posat les ocasions de gol mitjançant Roger Brugué en dues ocasions i una altra de Jonathan Pereira. Tots els xuts han arribat des de la frontal de l'àrea i han trobat el meta local o s'han escapat per pocs centímetres. Ja en la recta final dels primers 45 minuts, ha arribat el gol espanyolista des dels onze metres. Ha estat Moha qui ha executat el penal i el meta Cheikh l'ha desviat amb la punta dels dits sense poder evitar que acabés al fons de la xarxa. El Nàstic ha buscat ràpidament l'empat i ha estat mitjançant Brugui tres minuts després, en el 39', aprofitant una bona centrada d'Abeledo  que el figuerenc ha rematat a plaer des del segon pal. En l'últim minut del primer temps, els locals han gaudit d'una doble ocasió que ha refusat Cheikh, primer; i posteriorment s'ha perdut per línia de fons.

Onze del Nàstic al camp de l'Espanyol B
Onze del Nàstic al camp de l'Espanyol B | Gimnàstic

Moha torna a mullar

En la represa, els grana han sortit ben posicionats però ràpidament s'han trobat amb un nou gol de Moha, que ha rematat des del segon pal amb el cap. Als pocs minuts ha arribat l'hora de joc i Xavi Bartolo ha presentat un equip totalment renovat, a excepció de Montero que havia substituït a Bernat Guiu en la mitja part. A partir d'aquest instant s'ha vist un Nàstic més segur defensivament i que donava pocs espais al filial espanyolista. Per contra tampoc han arribat ocasions clares de gol favorables. Ho intentaven Pol Prats i Ferran Giner per les dues bandes sense trobar rematador en les respectives centrades. Ja en els últims minuts, s'han vist nombroses interrupcions que han impedit buscar l'empat en el marcador.

El proper amistós que afrontarà el Nàstic serà davant el Girona FC. L'equip de Segona Divisió visitarà el Nou Estadi aquest divendres a partir de les 20.00 hores, en el que serà el segon i definitiu amistós que es jugui a Tarragona en aquesta pretemporada 2019-2020.

Carreón controla la pilota en el centre del camp
Carreón controla la pilota en el centre del camp | Gimnàstic

Espanyol B

Joan, Soria, Ricard, Iago, Nacho, Manchón, Víctor, Damià, Alberto, Max i Moha. També han jugat: Genar, Josi, Nil, Brugué, Sergi, Iván Gil, Ángel i Villahermosa.

Nàstic

Cheikh, Viti, Pereira, R. Brugué, Abeledo, Djetei, Pol B, Albarrán, Figueras, Guiu (Montero, 46') i Carreón. Han jugat íntegrament els últims 30 minuts de partit: Bernabé, Caba, Goldar, Juan Rodríguez, Lolo Plá, Petcoff, Lasso, Montero, Ferran, Bonilla i Pol Prats.