Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
86986 ha estat el primer cinquè premi de la Loteria de Nadal 2020

L'Espanyol, de sort: Cau un 5è premi de la Loteria a un bar del costat de l'estadi

Els propietaris no han volgut fer declaracions per evitar aglomeracions al seu local

86986 ha estat el primer cinquè premi de la Loteria de Nadal 2020
Els propietaris no han volgut fer declaracions per evitar aglomeracions al seu local | Catalunya Diari

Just acaba de començar la jornada. Arriba un dels dies més especials de l'any: el dia de la Loteria de Nadal 2020. I just començar el sorteig, ja s'ha pogut sentir el càntic dos dels premis grossos: dos cinquens premis.

En primer lloc, s'ha sentit el número 86986. Aquest ha quedat molt repartit arreu del territori espanyol, però aquí a Catalunya ha tocat en un lloc ben especial. En concret, l'administració és la situada a la rambla de la Marina, 336, a Hospitalet de Llobregat, la qual ha venut un total de vint-i-cinc sèries d'aquest número, però no tots els dècims s'havien venut exclusivament des d'allà.

Tal com explicava el propietari de l'administració premiada en directe a 'El món a RAC 1', havia venut un gran nombre dels dècims guanyadors en un bar que està situat just al davant de l'RCDE Stadium, a Cornellà-El Prat: el bar Nou Somni. En concret, només 5 sèries les havia venut a través de la finestreta de l'administració, i un total de 20 se les havia emportat el bar. 

El bar ha repartit 1.314.000 d'euros

Segons explicava el propietari, amb gran nerviosisme com es podia percebre a través de la seva veu, el bar en qüestió hauria venut un total de 4.380 euros en dècims sencers, de 20 euros cadascun. «Això vol dir que ha venut un total de 219 dècims, i en premis ha repartit 1.314.000 euros», comptava en el moment un dels col·laboradors de RAC 1. 

A més, Jordi Basté, el conductor del programa, en un moment donat ha preguntat al propietari de l'administració si el bar en qüestió estava regentat per una parella de nacionalitat xinesa. Segons ha assegurat el presentador, l'emissora de ràdio ha trucat al bar en qüestió per poder entrevistar-los, i en un primer moment no sabien que havien estat premiats. 

Tot i això, uns moments més tard, sí que han volgut atendre als mitjans, però no han volgut fer declaracions. Segons explicava la periodista de RAC 1, els propietaris no volien parlar perquè volen evitar aglomeracions en el seu local a causa de la pandèmia del coronavirus. Una decisió, segons han qualificat els col·laboradors del programa radiofònic, responsable tenint en compte l'actual situació al nostre territori. 

Pel que fa a la resta de llocs premiats, el número 86986 ha arribat a:

  • Girona, amb 9 dècims venuts a l'administració de la carretera Talaia, 50
  • Barcelona, amb 2 dècims venuts a les administracions del carrer Girona, 154 i Villarroel 49
  • Caldes d'Estrac, amb 1 dècim venut a l'administració del camí Ral, 32
  • Reus, amb 1 dècim venut a l'administració del carrer Gabriel Ferrater, 5
  • Valls, amb 1 dècim venut a l'administració del carrer Avenir, 25

Segon cinquè premi del matí: 37023

El segon premi del matí ha sortit només pocs minuts després del primer, i també ha resultat ser un cinquè premi. Aquest també ha quedat molt repartit arreu del territori, encara que menys que el primer. En aquest cas, les administracions premiades catalanes han estat a: 

  • La Llagosta, a l'administració del carrer de l'Estació, 3 (Mercat ext. 1)
  • Vielha, a l'administració de l'avinguda Castieru, 5