Imatge promocional de l'espectacle 'deNada'.

La dansa, el circ i la música d’arrel estrenen el mes d’agost al Festival Terra de Bandolers d’Alcover

L'espectacle de dansa i circ 'deNada' arriba aquest divendres a l'església Vella i diumenge, música d'arrel a l'ermita del Remei

La segona edició del Festival Terra de bandolers d'Alcover enceta el mes d'agost  amb la proposta ‘deNada’ de la Cia. deNada, un espectacle de dansa, circ i música d’autor, que ha rebut un premi Circada a Sevilla el passat mes de juny i que viatjarà a Estocolm aquest mes que ve. L’espectacle tindrà lloc divendres 2 d'agost a les 22.00 hores a l'església Vella.

Sota una estructura de 7 metres d’alt i 8 metres d’ample es desenvolupa l’univers d’aquest espectacle. Els artistes Marco Rubiol i Laura Miralbés utilitzen eines com la dansa, el riure i la música.

Leandre Ribera, un dels mestres europeus del teatre de carrer i qui signa la direcció, aporta el seu saber fer i la seva experiència per  garantir que el públic pugui dir gràcies, i poder així respondre ‘deNada’.

El clown Leandre busca aquest camí subtil cap a l’empatia amb l'espectador. Al costat del Marco i la Laura el caminen a la recerca d'aquesta essència, d'aquest moment màgic que el teatre, de vegades, pot provocar. L'espectacle és gratuït i per a totes les edats.

Diumenge, música d’arrel amb Raquel Lúa i Amaia Miranda

La música d'arrel arribarà aquest diumenge 4 d'agost a les 22.00 hores, amb ‘Ruegos y demás’ de la mà de Raquel Lúa & Amaia Miranda, amalgames de sons delicats i potents alhora.

Raquel Lúa, veu melismàtica que traspassa la pell amb lletres carregades de poesia acompanyades dels arranjaments i de les mans virtuoses i sensibles  de l’Amaia Miranda.

Raquel Lúa i Amaia Miranda, actuaran diumenge.
Raquel Lúa i Amaia Miranda, actuaran diumenge. | Cedida

Presenten cançons originals i versions que s’emmarquen dins de la música d’arrel.  Des de la nana tradicional fins al flamenc. En el programa destaquen obres de Raquel Lúa, Rafael de León, Manuel Quiroga i Salvador Valverde i Jorge Drexler.

El concert inclòs en la segona edició del Festival Terra de Bandolers d'Alcover  és gratuït i és coorganitzat amb les Joventuts Musicals del Baix Camp.

A més la proposta inclou la possibilitat de pujar en excursió fins a l'ermita del Remei i descobrir l'entorn natural de la Vall del riu Glorieta. La sortida serà a les 20.30 hores a l'església Vella i es podrà sopar a les taules que disposarà l’organització, a més de gaudir d’un petit refrigeri.

Per altra banda, durant el mes que durarà el cicle, es podran degustar diversos menús de l’època del bandolerisme a Alcover als següents establiments: restaurant Ermita del Remei, restaurant K-l'Ermità, Casa Fornet i Cafeteria Bonillo.