Un fill publica una esquela als Estats Units dient que «el món és un lloc millor» sense la seva mare

La dona els havia abandonat per marxar amb el germà del seu marit

Detalle de la lápida de un cementerio
Una làpida en un cementiri | Flickr

Difícilment es podria imaginar que en l'esquela d'un fill dedicada a la seva mare es digui que «el món és un lloc millor sense ella». Tanmateix, Jay va considerar que aquesta afirmació havia d'aparèixer en l'escrit que li dedicava a la seva mare, Kathleen Dehmlow, morta el passat 31 de maig.

«Kathleen Dehmlow (Schunk) va néixer el 19 de març de 1938, filla de Joseph i Gertrude Schunk, a Wabasso. Es va casar amb Denis Dehmlow a l'església de Santa Anna a Wabasso l'any 1957 i van tenir dos fills Gina i Jay», comença dient l'esquela.

Fins aquí, tot sembla d'allò més normal, però a partir del tercer paràgraf l'esquela comença a canviar amb un fet que modifica la resta de la història. «El 1962 es va quedar embarassada del germà del seu marit, Lyle Dehmlow, i es va mudar a Califòrnia».

Una esquela plena de rancor

«Va abandonar els seus fills, Gina i Jay, que van haver de ser criats pels seus avis, els senyors Schunk, a Clements». A partir d'aquest moment, sembla que no li guarden gaire estima a la seva mare, com queda reflectit en el rancor que es pot veure a l'esquela.
 

«Va morir el 31 de maig de 2018 a Springfield i ara serà jutjada. Els seus fills, Gina i Jay, no la trobaran a faltar i entenen que el món és un lloc millor sense ella», acomiada amb total rancor a la seva mare.

Moltes crítiques al diari que la va publicar

L'esquela va aparèixer al 'Redwood Falls Gazette', que va ser molt criticat pels lectors arran de la publicació. Un d'ells deia que qualsevol persona mereix «respecte i dignitat en la seva mort».
 

No obstant això, el mateix diari va voler sortir al pas per aclarir que «la majoria dels treballadors de 'Gazette' va protestar, inclòs l'editor». Malgrat això, «vam ser desautoritzats» a eliminar-la per culpa de les pressions que Jay, el fill de Kathleen, va fer per tal que s'acabés publicant.


Comentaris

envia el comentari