Estafa a les perruqueries amb un fals tractament contra el coronavirus

El preu d'aquest es troba entre els 10 i 20 euros

Perruqueria
Nova estafa per part d'algunes perruqueries | CatalunyaDiari

Algunes de les perruqueries que han pogut tornar a obrir les seves portes amb l'inici de la desescalada han aprofitat la incertesa i la por que hi ha entre la ciutadania per crear una nova estafa. Es tracta d'un tractament per al cabell que suposadament evita el contagi de coronavirus, i pel qual arriben a cobrar fins a 20 euros

Servei d'higiene i desinfecció

Segons publica 'El Periódico', els estafadors apliquen aquest tractament de manera prèvia als clients per tal de fer una neteja profunda i que posteriorment el virus no entri al cos a través del cabell. Per aquest cobren entre 10 i 20 euros, a més a més del que costi el servei de perruqueria que demani el client. 

L'esmentat tractament consta d'un gel fet amb una base de menta, olis orgànics, oli d'eucaliptus, arbre de te i àcid salicílic, que suposadament elimina els bacteris de qualsevol virus. 

Tractament no avalat

Aquest no ha estat testat ni avalat per cap universitat ni pel Ministeri de Sanitat, el qual encara no s'ha pronunciat respecte d'aquesta estafa. Els experts tampoc li donen cap validesa: «Lògicament te'l pot deixar més net, però si hi hagués qualsevol resta del virus, no quedaria eliminada. Es tracta d'una venda comercial».


Comentaris

envia el comentari