Torna l'estafa de CaixaBank per correu electrònic

Els Mossos han detectat una altra onada de «phishing» utilitzant el nom d'aquesta entitat bancària

El nom de CaixaBank ha estat novament utilitzat pels estafadors | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han tornat a advertir sobre una onada de correus electrònics enviats per estafadors amb l'objectiu d'obtenir de manera fraudulenta les dades bancàries i personals de les víctimes. En aquest nou cas de «phishing», utilitzen el nom de CaixaBank. Teòricament els clients d'aquesta entitat són informats que el seu compte ha estat cancel·lat i que per poder continuar fent operacions és necessari omplir un formulari

Els bancs no demanen aquesta informació per correu electrònic

La policia catalana recomana a aquells usuaris d'aquest banc que hagin rebut aquest correu que no cliquin i que, en cap cas, facilitin aquest mena de dades personals per via electrònica. Recorden que cap entitat financera té entre les seves pràctiques habituals sol·licitar d'aquesta manera informació tan susceptible com contrasenyes, números PIN o números de targeta de crèdit. 

Cal recordar que un altre senyal per detectar aquests fraus és que en moltes ocasions els texts tenen diversos errors ortogràfics o són enviats des de direccions que no pertanyen als directoris oficials dels bancs. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari