L’Eternal Running Invencible de Santa Coloma ja compta amb gairebé 700 inscrits

Queden quasi tres mesos per la cursa, però ja són centenars de persones les que s’han apuntat per viure les emocions de la carrera d'obstacles. Sortegem 5 inscripcions per a la cursa més divertida

 

Les inscripcions per participar en la cursa Eternal Running de Santa Coloma de Queralt van a un ritme òptim. Falten gairebé tres mesos perquè se celebri la cursa (el 30 de setembre), però  les expectatives d’assistència son boníssimes donat el nombre de valents que s’han apuntat fins ara. Segons l’organització, ja hi ha més de 670 persones inscrites a la famosa carrera, disposades a viure una experiència única com la que ofereix aquesta cursa d'obstacles. 

I és que aquestes curses gaudeixen d’una gran simpatia entre el públic que, en el cas de l’Eternal Running Invencible,  busca passar una estona divertida mentre es fa un important esforç físic. És per això que moltes persones se senten atretes per fer la carrera d’obstacles més original del moment. Santa Coloma acollirà tots els participants ‘invencibles’ el proper 30 de setembre, en un recorregut de 10 km amb 80 obstacles a superar.

Bona preparació física

Passar-ho bé és important, però per fer una cursa d’aquestes característiques s’ha de tenir un bon entrenament previ i ser conscient del recorregut. La força i la resistència són dos dels elements que s’han de tenir en compte  alhora de participar a l’Eternal Running Invencible. No només Santa Coloma de Queralt gaudeix de l’oportunitat d’acollir aquesta consolidada carrera, sinó que ciutats i pobles de tot el món també celebren la cursa al llarg de l’any des de fa 17 anys.

Un dels obstacles de la cursa.
Un dels obstacles de la cursa. | TarragonaDigital.com

Diversió assegurada

Els obstacles a superar són d’allò més originals, ja que combinen els elements clàssics d’aquesta mena de curses, amb un toc enginyós i únic. La tela d’aranya, tobogans, fang, camions de palla... els participants trobaran a Santa Coloma de Queralt tots aquests elements i molts més per passar-ho d’allò més bé i arribar al final d’aquesta carrera per proclamar-se ‘invencible’, adjectiu amb què es qualifica a tots aquells que superen la cursa.

Com apuntar-se?

Encara hi ha temps i lloc per a més participants així que  les inscripcions continuen obertes per acollir més ‘invencibles’. Les entrades per l’Eternal Running Invencible de Santa Coloma de Queralt es poden adquirir a la pàgina web de l'esdeveniment a un preu de 38 euros. Podeu veure també alguns dels divertits i originals obstacles que hauran de superar els participants clicant en aquest enllaç.

Sortegem inscripcions

Des de TarragonaDigital.com volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de 5 inscripcions per a la divertida cursa d'obstacles Eternal Running a Santa Coloma de Queralt. Per participar al sorteig només heu de seguir aquests senzills passos:

— Entrar a l'Instagram @TarragonaDigital, buscar el post del sorteig Eternal Running.

— Fer-vos seguidors de @TarragonaDigital i també del perfil de Turisme de Santa Coloma de Queralt.

— Deixar un comentari mencionant els amics que vulgueu!

— Per tenir més possibilitats busqueu el nostre post als Stories, feu-ne captura i pengeu-lo al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital i @TurismeSCQ

— El sorteig estarà actiu fins al divendres 27 de juliol, estigueu molt atents als vostres missatges privats a Instagram perquè us contactarem per aquesta via si sou els guanyadors. Molta sort!