El truc per guanyar 250 milions amb l'Euromillones que funciona

Va permetre a una família irlandesa endur-se el pot rècord

Va permetre a una família irlandesa endur-se el pot rècord | CEDIDA

Loterías y Apuestas del Estado ha avançat que el 19 de maig podria jugar-se el primer bot milionari de l'Euromillones després de la quarantena i molts ja es freguen les mans. La represa del sorteig de loteria més participat a Europa acumula un pot de 250 milions d'euros, que ara pots guanyar amb un mètode exitós.

Aquest truc per tenir més probabilitats de guanyar l'Euromiliones va ser pensat per una família irlandesa, que el 19 de febrer de 2019 va fer el seu somni realitat en guanyar el premi més gran de la història del sorteig a Irlanda: 175 milions d'euros. La seva fórmula multiplica les possibilitats de guanyar, i els experts en loteria ho recomanen.

El mètode que has de conèixer

En què consisteix aquest mètode per guanyar el pot? En els consorcis d'Euromillones, és a dir, associar-se amb una altra o diverses persones per jugar en grup regularment els sortejos. La clau del truc és que es juguen més números i, per tant, les possibilitats de premi augmenten, però sense gastar diners de més.

En aquest consorci es consensua una estratègia de números, prèviament escollits. Cada persona contribueix amb dos euros per setmana i algú s'encarrega de comprar i comprovar els bitllets, i encara que pugui semblar una estupidesa, està demostrat que jugar en grup a l'Euromillones augmenta molt les possibilitats de guanyar-lo.

Els rècords d'Irlanda

Irlanda, sense anar més lluny, des que es va començar a jugar a l'Euromillones el 2004, s'han guanyat 12 pots, i 7 d'ells per consorcis. L'últim pot rècord abans que aquesta família irlandesa es fes amb el premi era de 115 milions, el 2005.

D'altra banda, segons el director general de la loteria nacional al país, Dermor Griffin, «Irlanda té un rècord de guanys amb l'Euromillones i formar part d'un grup d'apostadors té beneficis i és divertit». Molts consorcis són utilitzats, certament, com una activitat social.

És clar que els consorcis tenen una altra condició evident: quan toca, cal repartir els guanys, i aquí poden arribar el problema, que per als qui ho practiquen és un mal menor. L'important del consorci és que multiplica les possibilitats de guanyar, asseguren.

Quan torna la loteria a Espanya?

L'estat d'alarma va comportar la suspensió immediata dels sortejos de Loterías y Apuestas del Estado a Espanya, que amb el progressiu retorn a la normalitat es prepara per tornar a posar en marxa els seus jocs més populars, La Primitiva i Euromillones, la setmana que ve .

El sector descarta tornar a obrir abans de dilluns 18 de maig, i contempla dos escenaris de reobertura. El primer preveu que si dissabte 16 s'incorporen nous territoris a la fase 1, el dilluns 18 de maig podria obrir amb la posada en joc de La Primitiva i Euromillones, deixant per a la setmana del 25 al 31 de maig els jocs de la Bonoloto i El Gordo.

El segon escenari, en canvi, contempla la reobertura el 21 de maig, si aquest dissabte no passen nous territoris a la fase 1. Llavors es llançarien tots els jocs actius, excepte l'Euromillones, que s'iniciaria el 23 de maig. En ambdós escenaris la Loteria Nacional es posarà a la venda el dia que s'iniciï la tornada dels jocs actius, i els sortejos es reprendran l'11 de juny.


Comentaris

envia el comentari