Com evitar que WhatsApp esborri els teus arxius

Per no perdre les teves converses i documents multimèdia és necessari crear una còpia de seguretat

WhatsApp borrará todas las copias de seguridad que no han sido actualizadas en 12 meses
WhatsApp borrará todas las copias de seguridad que no han sido actualizadas en 12 meses | EspañaDiario.es

  Amb l'objectiu de mantenir els seus servidors actualitzats i sanejats, WhatsApp procedirà aquest dilluns, 12 de novembre, a esborrar tots aquells arxius multimèdia i missatges de l'aplicació, per així poder fer netejar i evitar un col·lapse de l'eina de missatgeria mòbil.

  D'aquesta manera, totes aquelles persones que no tinguin creades còpies de seguretat els servidors de Google Drive perdran els documents i converses guardades. A més, aquestes seran esborrades de manera permanent, pel que no hi haurà forma de recuperar-los.

  És important mencionar que aquesta situació només afectarà els usuaris d'Android, ja que els d'Apple tenen l'oportunitat de guardar tots els arxius a iCloud. A més, davant la situació d'incredulitat dels usuaris, WhatsApp ha decidit mostrar un camí perquè els seus clients no es vegin perjudicats per aquesta mesura.

  Com crear una còpia de seguretat de WhatsApp

  Perquè els usuaris de WhatsApp no perdin permanentment els seus arxius i converses a l'aplicació, els desenvolupadors de la mateixa mostren com crear una còpia de seguretat per guardar les fotografies, els vídeos i els missatges de WhatsApp. A continuació, t'expliquem la manera de fer-ho.

  1. Seleccionar el menú de «Configuració»
  2. Seleccionar «Ajustaments / Xats»
  3. Ingressar a «Còpia de seguretat»
  4. Seleccionar «Guardar a Google Drive»
  5. Escollir la freqüència amb la qual es faran les còpies de seguretat.
  Esta medida solo afectará los usuarios de Android, pues iOS guarda sus copias en iCloud
  WhatsApp farà neteja dels dispositius Android, mentre que els iOS mantindran les còpies de seguretat a l'iCloud | Cedida

  Si encara no havies creat mai una còpia de seguretat, un cop arribis al pas número 4 serà necessari que seleccionis l'opció «compte» per vincular un correu electrònic a WhatsApp. Un cop fer això, podràs guardar tots els documents amb facilitat.

  De la mateixa manera, hi ha l'opció de crear una còpia de seguretat de manera manual. Per poder-la fer, en el mateix punt mencionar anteriorment serà necessari seleccionar «guardar» per procedir a fer aquesta acció de la citada manera.

  En cas que decideixis fer la còpia de seguretat, és importar conèixer que des d'aquest moment tindràs l'oportunitat de transferir missatges i arxius multimèdia amb total facilitat si has de canviar-te el telèfon mòbil, ja que tots aquests es guarden a Google Drive.

  Arriben els stickers a WhatsApp

  Nuevos stickers en WhatsApp tanto en Android como en iOS
  Els stickers que estrena WhatsApp per Android i iOS | Blog de WhatsApp

  WhatsApp evolucionar constantment i s'actualitza per tenir els seus usuaris a l'avantguarda tecnològica. Per això, l'aplicació ha optat per apostar pels stickers, unes adhesius digitals que es podran combinar amb els emojis i posar una mica de color a les nostres converses.

  Per obtenir-los, només és necessari que et descarreguis l'última versió de WhatsApp —versió 2.18.101—, la qual et permetrà gaudir dels stickers des d'avui mateix.


  Comentaris

  envia el comentari