Diners

Un exbanquer català deixa d'herència una fortuna a entitats

A l'Associació de Familiars Malalts d'Alzheimer de Cervera i l'Associació de Salut Mental Ondara Sió

Rafael Lloses Fort, era un banquer natural de Cervera que va morir al maig i que  ha deixat dos milions d'euros d'herència a l'Associació de Familiars Malalts d'Alzheimer de Cervera i l'Associació de Salut Mental Ondara Sió.

Segons ha avançat el diari 'Segre', Rafael va morir el passat mes de maig i, com que ni ells ni cap dels seus dos altres germans tenien descendència, va decidir tenir aquest gest amb les dues entitats. A més a més,  també els ha deixat dues propietats: una finca rústica d'una hectàrea a la zona de Ciutat Jardí i un pis al carrer Guinedilda de la capital de la Segarra.

A què destinaran les entitats els diners?

Tal com s'explica, Rafael era un banquer jubilat que va desenvolupar tota la seva vida laboral entre Barcelona i Sant Pere de Ribes. Una vegada jubilat, va decidir tornar al seu poble natal acompanyat de la seva germana.  I allà, a la seva estimada Cervera, va morir i decidit deixar el seu granet de sorra i contribuir a crear una societat amb millors serveis per qui més ho necessita.

De fet, des de les associacions beneficiàries han explicat que utilitzaran aquests diners per a reformar les instal·lacions, contractar més persona i sanejar la seva situació econòmica. L'acte d'acceptació de l'herència de benefactor va tenir lloc el passat 4 d'octubre en una notaria de Cervera.

També et pot interessar...