YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un excompany de Messi revela la importància de les migdiades per al futbolista

Pablo Zabaleta, amb qui el jugador blaugrana va compartir selecció, ha explicat com es va adormir al seu cotxe, mentre anaven cap a la seva casa de Castelldefels

Leo Messi al costat de la seva parella Antonella Roccuzzo, en un dels cotxes del jugador blaugrana
Leo Messi al costat de la seva parella Antonella Roccuzzo, en un dels cotxes del jugador blaugrana | Gtres

Leo Messi és un dels jugadors de futbol més coneguts de la història, i hi ha qui assegura fins i tot que és el millor, tot i que de ben seguir els seguidors de Cristiano Ronaldo no comparteixen aquesta visió. De totes maneres, la seva trajectòria futbolística és prou coneguda, però hi ha una part important de la vida del jugador argentí que continua sent un veritable misteri.

Sabem que el futbolista ha decidit provar sort en el món dels negocis amb restaurants, hotels i fins i tot en el món de les inversions immobiliàries, però sempre ha procurat mantenir una línia ben clara entre la seva vida pública i la privada. Ara dedica una gran part del seu temps lliure a estar amb la família, però abans les coses eren diferents. Un excompany seu de selecció, Pablo Zabaleta, ha revelat una anècdota al portal britànic 'Daily Mail' que ens pot ajudar a fer-nos una idea.

Leo es va adormir al seu cotxe

Recordem que Zabaleta va fitxar per l'Espanyol, i en arribar a Barcelona va coincidir amb el jugador argentí, que també acabava de començar la seva carrera professional a Europa. «Ell es va comprar una casa a Castelldefels. Una casa de muntanya. Però també tenia un pis al centre de la ciutat», ha començat dient Zabaleta. «Un dia vam anar a dinar, i quan agafàvem el cotxe sempre s'adormia. Vaig preguntar-li: 'Leo, abans que t'adormis, on et deixo?'».

Leo Messi en un dels seus partits més recents amb la samarreta del Barça
Leo Messi en un dels seus partits més recents amb la samarreta del Barça | gtres

La resposta del jugador blaugrana va ser que «a la casa de Castelldefels», i després es va adormir. «Vam arribar a la casa, vaig despertar-lo i em va dir: 'Aquí no, a l'altra casa!'». Zabaleta li va fer llavors una broma: «'No m'importa, pots dormir aquí fora'». «'No em facis això!'», li va contestar llavors l'argentí. Posteriorment, el defensa va fer marxa enrere, i va deixar Leo al seu pis. «En el meu cotxe tenia un talent que valia 80 milions d'euros», ha destacat Pablo Zabaleta.

Les migdiades, molt importants per a Messi

I és que sembla que per a l'estrella del Barça el seu descans és molt important, i sempre que pot fa una migdiada. Ara, però, amb els fills és una cosa diferent, ja que li resten molt de temps. «Quan estem concentrats és l'únic dia que faig una migdiada. Amb els nens ja no tinc temps», va confessar el jugador en una entrevista al diari 'Marca' en el passat'.


Comentaris

envia el comentari