Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Nou desplegament de l’Exèrcit espanyol a Catalunya

El nou batalló s’instal·larà a la caserna del Bruc a la mateixa ciutat comtal

Catalunya continua estant en el punt de mira de l’Exèrcit espanyol.  Aquest dimecres, 1 de gener, l’Exèrcit de Terra espanyol enceta un nou dispositiu a terres catalanes amb el regiment ‘Barcelona 63’, que s’instal·larà a la caserna del Bruc a la mateixa ciutat comtal. El desplegament, així mateix, ja es va anunciar l’abril de 2019 a partir d’una ordre prèvia del ministeri de Defensa al BOE i consta, per tant, d'un reforçament policial ja anunciat prèviament.

Segons avança ‘El Nacional’, el nou regiment es crea a partir del batalló ja existent ‘Barcelona’, i que formava part del regiment d’infanteria ‘Arapiles 62’. Pel què fa referència al nou batalló, doncs, cal esmentar que es tracta d’una sola unitat que en moments específics podria disposar de més serveis.

L'Exèrcit de Terra vol vigilar les notícies que es publiquen als mitjans de comunicació

L'Exèrcit de Terra Espanyol vol monitorar què publiquen els mitjans de comunicació sobre ells. Així ho ha avançava el 'Confidencial Digital', qui assegura que l'exèrcit ja ha obert un procés per contractar un «servei de monitoratge de premsa escrita, digital, en línia, ràdio i televisió» tant en l'àmbit nacional com provincial.

Per tal de dur a terme el projecte ja s'ha pressupostat una partida de 25.000 euros  amb l'objectiu de conèixer tot el que es publica i quin impacte tenen els continguts al cos. El contracte de serveis, que s'ha d'externalitzar, cobrirà un any sencer, des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de 2020.

També et pot interessar...