Sorea i Creu Roja

Èxit en la campanya de col·laboració de Sorea i Creu Roja

La companyia d'aigües donarà 1€ a Creu Roja per cada usuari que s'inscrigui al servei de factura electrònica

Sorea supera l’objectiu marcat per la campanya de promoció de la factura digital i la no correspondència física. La companyia gestora del cicle integral de l’aigua ha assolit els objectius i ha aconseguit 29.000 noves altes, 9.000 més de les esperades.

Sorea donarà 35.200€ a Creu Roja dins la campanya ‘Els boscos vius. I la correspondència, digital’

La campanya es va crear amb la finalitat de reduir residus i impulsar el desenvolupament sostenible. Sorea, compromesa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, donarà 1€ per cada nova alta al servei de factura electrònica al Programa de Pobresa Energètica de la Creu Roja.

El balanç final de la campanya ‘Els boscos vius. I la correspondència, digital’ ha estat un èxit tant per Sorea com per Creu Roja. La xifra d’usuaris digitalitzats, en només nou mesos, ha passat d’un 7% fins al 29% dels usuaris totals. A més, Sorea farà una donació de 35.200€ a la Creu Roja, un per cada nou usuari digital de la companyia i de les empreses mixtes en què participa.

 

La iniciativa per fomentar la factura electrònica permetrà reduir l'impacte mediambiental

El conseller delegat de Sorea, Emili Giralt, assegura que han «assolit diverses fites relacionades amb els ODS», ja que han «estalviat 15.300m3 d’aigua» i «deixat d’emetre 24,5 tones de diòxid de carboni». Per la seva banda, el president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, manté que la iniciativa ha establert «fórmules innovadores per reduir l’impacte mediambiental» i reforça «el suport per a les persones en risc de patir pobresa energètica».

 

També et pot interessar...