Imatge de la sessió d'aquest dimarts.

Èxit d'assistència a la Sessió Nadó d''El Rei Lleó' a l'Ocine

El juny de 2017, Ocine Les Gavarres va posar solució als problemes dels pares de nounats que no podien anar al cinema amb les Sessions Nadó

Quan és té un fill,  la vida de la mare i el pare passa a girar entorn les necessitats del nounat, i moltes de les activitats d'oci que es realitzaven abans del naixement de l'infant passen a tenir una presència residual en la vida dels pares perquè és impossible dur-les a terme en companyia del nadó. El juny de 2017, Ocine Les Gavarres va posar remei a aquesta situació en el cas del cinema, possibilitant, amb les Sessions Nadó, que les famílies amb infants de pocs mesos poguessin anar al cine en un ambient relaxat i adequat perquè els més petits puguin començar a introduir-se al món del cinema.

Èxit en la sessió d'aquest dimarts, amb 'El Rei Lleó'

Cada segon dimarts de mes, com en el cas d'aquest dia 13, el multicine obre una sala en sessió de tarda (normalment al voltant de les 17.30 hores) dedicada a les famílies amb nadons. 'Pirates del Carib: La venjança de Salazar' va ser la primera que es va projectar, l'1 de juny de 2017, després la van seguir altres com 'Tadeo Jones 2', 'Petter Rabbit', 'Un més a la família' o 'Vengadores: Endgame'.

En l'ocasió d'aquest dimarts, 13 d'agost, es va projectar la nova edició de la pel·lícula 'El Rei Lleó',  que segons explica Josep Eduard Príncep, gerent d'Ocine Les Gavarres, «va ser un autèntic èxit». I és que a la sessió hi van assistir fins a  180 espectadors, pares i mares, sense sumar els nadons,  que van omplir completament la sala. 

Imatge de la sessió d'aquest dimarts.
Imatge de la sessió d'aquest dimarts 13 a Ocine. | ocine

La pel·lícula i els nadons comparteixen el protagonisme

Ho explicava el mateix Josep Eduard Príncep al TarragonaDigital.com, «es tracta d'un passi on  la pel·lícula comparteix protagonisme amb l'experiència familiar  d'anar al cinema». La prioritat de les Sessions Nadó és que en tot moment es puguin atendre les necessitats dels petits. És per això que el passi es realitza amb la sala il·luminada amb una llum tènue i un so més baix,  de 60b aproximadament, per evitar problemes en l'oïda dels nadons i perquè es mantinguin tranquils.