Un exjugador del Barça confirma que votarà per la ultradreta

Pepe Reina té molt clar el seu vot, VOX sembla ser la seva opció
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 años de aquel 11-07-2010 Uno de los mejores días de nuestras vidas ?? #9AñosConEstrella #WorldCup

Una publicación compartida de Pepe Reina (@preinaofficial) el

Pepe Reina, exporter del Barça, és un dels esportistes amb millor palmarès de la història del futbol, a més de ser un dels personatges més graciosos del món de l'esport.  Actualment milita al A.C Milan, on als seus 37 anys continua demostrant les seves grans habilitats. Ara, a banda de protagonitzar grans parades, també s'ha mullat sobre el panorama polític d'Espanya.

Critiques a les dures i violentes protestes

Recentment, Reina ha criticat amb duresa tots els aldarulls que ha patit Catalunya, concretament Barcelona, ciutat on ell va viure durant la seva etapa com a porter del Futbol Club Barcelona. Aquest futbolista també és molt conegut per les seves grans habilitats humorístiques, fet que li fa estar sempre en primer pla. Els futbolistes solen ser criticats quan es posicionen i tracten temes que no és el futbol, però Reina té una figura molt respectada i ara l'ha aprofitat per posicionar-se políticament, sense cap mena de restricció.

  

  

El seu Twitter és el gran revelador de les seves ideologies polítiques. Tot sembla indicar que el porter simpatitza amb VOX, partit que podria votar perfectament, encara que també ha simpatitzat amb propostes del PP.  Aquestes proves d'apropament es poden trobar en la seva activitat a Twitter on dona 'likes' a comentaris de Santiago Abascal, Iván Espinosa de los Monteros o Toni Bou.

VOX podria ser el seu vot

La seva confessió va arribar ahir a la nit, tot just després del debat. Pepe Reina va publicar a les xarxes que tenia molt clar a qui votar, ficant una icona de la bandera espanyola. Segons els seus comentaris, els seus gustos i la seva activitat a Twitter,  el porter podria votar perfectament a VOX, encara que també podria simpatitzar amb Ciutadans o el PP. Coneixent Reina, és molt probable que ell mateix reveli el seu vot, ja que és un home que mai ha negat res i que sempre s'ha mostrat molt convençut en les seves decisions, tant a la porteria com fora d'ella.

També et pot interessar...