L'exposició 'Primera mirada' arriba avui, dijous 2 de maig, al Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (plaça Ramon Amigó, 1) i s'hi estarà fins al pròxim 31 de maig. A l'exposicióes podran veure els projectes finals de fotografia de la Marina López, la Maia Pacheco i la Cristina Antilles, tres estudiants que, recentment, han finalitzat els seus estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior de Fotografia de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona. La inauguració serà avui, dijous 2 de maig, a les 19.30 hores.
Una mirada personal i artística en els projectes finals
En un món global i centrat en l'eficàcia professionalitzadora hi ha molts estudiants que, a través de la fotografia, opten per plasmar una mirada més artística i personal en els seus projectes finals. És el cas d'aquestes tres estudiants, que no volen renunciar a emprar la fotografia com a eina d'expressió personal, d'experimentació, de construcció simbòlica i de reflexió. El Cicle Formatiu de Grau Superior de Fotografia de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona és l'única titulació oficial específica de fotografia que s'ofereix al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre i, actualment, ja fa vint anys que es va posar en marxa.
L'exposició es pot visitar durant tot el mes de maig al Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus de dimarts a divendres de 17.00 hores a 20.00 hores i els dissabtes d'11.00 hores a 14.00 hores. L'entrada és gratuïta i lliure per a tothom.
El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus, un espai destinat a la preservació del patrimoni visual
El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR) és un espai dedicat a la preservació, a l'estudi i a la difusió del patrimoni visual, sigui artístic o documental. El CIMIR neix gràcies a la trajectòria dels darrers 40 anys que l'Ajuntament de Reus ha dedicat a la protecció, recerca i difusió del patrimoni fotogràfic de la ciutat vehiculat a través de la Fototeca Municipal de Reus. L'any 2006, l'Ajuntament de Reus incorpora la Cinemateca Antoni Martra i Badia que actualment disposa d'un catàleg de 2.500 pel·lícules.