IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

La família Ferrer comprarà sis cellers de Freixenet per quinze milions d'euros

L'operació, que s'espera que es formalitzi abans del mes d'agost, confirma el canvi d'estratègia de la marca catalana, que vol centrar-se en el cava i els escumosos

Un vehicle amb forma d'ampolla davant la façana principal de Caves Freixenet a Sant Sadurní d'Anoia
Un vehicle amb forma d'ampolla davant la façana principal de Caves Freixenet a Sant Sadurní d'Anoia | cedida

La família Ferrer comprarà sis cellers al grup Freixenet. En concret, aquelles bodegues situades majoritàriament fora de Catalunya i la filial de l'Argentina. Segons ha publicat el diari Expansión i ha confirmat l'ACN, l'operació costarà 15 milions d'euros, i es preveu formalitzar abans del 31 de juliol de l'any vinent.

Més notícies relacionades: Freixenet aposta per un vi prosecco per conquerir el públic jove

Un dels dos consellers delegats del grup, Pedro Ferrer Noguer, serà qui rubriqui la compra i es converteixi en el nou propietari dels sis cellers: els de Vionta, situat a Rías Baixas, Valdubón, a la Ribera del Duero, Solar Viejo, a la Rioja, Morlanda, al Priorat, Fra Guerau, al Montsant i l'argentina Finca Ferrer.

L'empresa confirma la voluntat de centrar-se en el cava i els escumosos

L'operació arriba després de l'aliança que van segellar Freixenet i Henkell, a través de la qual el grup alemany va passar a tenir el 50% de les accions de la companyia catalana. En el marc d'aquest acord, el grup ja va anunciar la voluntat de centrar-se amb el cava i els escumosos. I per tant, desinvertir en vins. Ara, la compra de les sis bodegues per part de la família Ferrer confirma aquesta estratègia.

El conseller delegat de Freixenet, Pedro Ferrer
El conseller delegat de Freixenet, Pedro Ferrer | cedida

 

Es preveu, però, que les diferents marques de vi es continuïn comercialitzant sota el paraigües de Freixenet, a través d'un contracte de serveis que la família Ferrer signarà amb el grup. L'any 2017, les vendes del grup Henkell & Co van pujar fins als 702 milions d'euros, mentre que Freixenet SA va generar-ne 535. Juntes, les dues firmes donen feina a 4.000 persones arreu del món.

Freixenet oblida les bombolles i els famosos

Enguany, el tradicional anunci de Nadal de Freixenet ha sorprès molts consumidors, ja que la coneguda empresa catalana ha deixat enrere la imatge de les bombolles i els famosos, per mostrar les diferents maneres que té la gent de celebrar les Festes. A banda, Freixenet també ha apostat per la cançó «Night and Day» del famosíssim Frank Sinatra, modificada lleugerament per augmentar l'ambient de celebració que es vol transmetre. 


Comentaris

envia el comentari