L'avís de la família del jove català de 22 anys mort de coronavirus: «No és una grip»

José Antonio va morir ahir dijous, 19 de març, a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell

«No és una grip». La família del jove de 22 anys de Badia del Vallès (Vallès Occidental) que va morir ahir dijous, 19 de març, per coronavirus ha contactat amb 'El Periódico' per demanar els mitjans de comunicació que alarmin de què «les persones joves que no pateixen patologies prèvies també poden morir». Els seus familiars s'han acomiadat d'ell en una emotiva carta en què asseguren, a més, que José Antonio era un noi «molt afectuós, gran persona estimada per la nostra gran família, per amics, per veïns, per tot aquell que es creuava amb ell al carrer i li deia 'hola'».

«El més dur és que no se li pot fer un comiat» 

José Antonio tenia síndrome de Down i estava ingressat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. «El més dur és que no se li pot fer un comiat com el que es mereixeria qualsevol persona en aquests casos, amb la família i els amics al seu costat. Sempre et recordarem i sempre estaràs en el nostre cor! T'estimem», han lamentat els familiars del jove.

L'Ajuntament del municipi barceloní ha informat de la mort del noi a través d'un comunicat oficial, en què han transmès el seu condol a la família. A més, el consistori ha aprofitat per insistir en la necessitat de què «tothom extremi les precaucions i exerceixi la seva responsabilitat per reduir al mínim els riscos de contagi».