La família de Leo Messi celebra el bateig dels fills de Cesc Fàbregas

El crak argentí va assistir a l'esdeveniment juntament amb la seva dona Antonella Rocuzzo i els seus fills Thiago, Mateo i Ciro

La família de Leo Messi i Antonella Rocuzzo, de celebració en el bateig dels fills de Cesc Fàbregas | Instagram @antoroccuzzo88

La família de Leo Messi s'ha vestit de gala aquest cap de setmana per tal d'assistir al bateig dels fills de l'exblaugrana i actual jugador del MonacoCesc Fàbregas. Gràcies a Antonella Rocuzzo, que ha compartit totes les imatges de l'esdeveniment a través del seu compte d'Instagram, hem pogut ser testimonis d'un moment d'allò més feliç per a la família de Fàbregas i de Daniella Semaan.

Un dia de bateig en família

Així les coses, aquest diumenge la família Messi Rocuzzo ha aprofitat per passar un dia de celebració en companyia d'alguns dels seus millors amics. En aquest sentit, l'argentí, la seva dona i els seus tres fills van acudir al baptisme de Lia, Capri i Leonardo —els quals tenen cinc, tres i un any—, que es va dur a terme aprofitant que aquesta setmana hi havia aturada de la Lliga arran els partits de futbol que havien de disputar les seleccions.

I és que el capità del FC Barcelona i Fàbregas tenen una relació molt estreta des de ben petits, quan van coincidir a la plantilla de cadets del Barça, i han sabut conservar l'amistat al llarg dels anys. Aquest, doncs, no és el primer esdeveniment de rellevància que comparteixen plegats, ja que han gaudit junts de moments tant importants com els les seves respectives bodes.

Antonella va compartir diverses instantànies

L'encarregada de compartir les millors instantànies de la jornada va ser Antonella, les quals va publicar acompanyant-les del següent missatge: «Bateig Lia Capri Leonardo». En elles, es pot apreciar un Leo Messi anant de vint-i-un botons al costat dels seus dos fills grans; una Antonella vestida amb una granota molt elegant i una bossa de mà de Dolce & Gabbana; una altra de Thiago i Lia i una última del lloc on es va dur a terme la celebració.

Bautismo Lia Capri Leonardo

Una publicación compartida de AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) el

En poques hores, la publicació ha causat furor a xarxes socials, i en aquests moments ja aglutina més d'un milió i mig de reaccions i gairebé 15.000 comentaris. El cas és que, cada cop que comparteixen quelcom amb els seus seguidors, Leo Messi i Antonella Rocuzzo acaben creant tendència.

  • Potser t'interessa: La família de Leo Messi celebra el primer aniversari de Ciro.

Comentaris

envia el comentari