YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La família reial manté la signatura de Joan Carles I en la felicitació de Nadal

La princesa Elionor i la infanta Sofia són les protagonistes de la fotografia que acompanya la targeta

La princesa Elionor i la infanta Sofia, en la fotografia que il·lustra la felicitació de Nadal de la Casa Reial
La Casa Reial ha publicat aquest divendres la seva tradicional postal per felicitar el Nadal. | Casa Reial

La família reial ha difós aquest divendres l'habitual felicitació de Nadal que inclou una targeta amb la signatura del rei emèrit, Joan Carles I, instal·lat des de fa quatre mesos a l'Aràbia Saudita, en un moment en què ha augmentat la pressió al seu entorn per suposades evasions fiscals. La felicitació està protagonitzada per les dues filles de Felip VI i Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia, que ocupen la cara principal de la tradicional postal.

Al darrere hi apareixen les seves signatures i les dels seus pares amb una inscripció en castellà i anglès que diu «Que aquest Nadal ens porti un Any Nou 2021 especialment ple d'esperança». Al costat de la postal, com és tradició els darrers anys, se n'adjunta una altra amb les signatures de Joan Carles de Borbó i Sofia i el text «Felices Pasqües i Any Nou 2021».

Fotografia de la princesa Elionor i la infanta Sofia a Astúries

En la targeta amb què la Casa Reial felicita enguany el Nadal hi figura una fotografia de la princesa Elionor i la seva germana, la Infanta Sofia, a Somao (Pravia), el 'poble exemplar' que van visitar en el marc dels actes dels Premis Princesa d'Astúries. La felicitació també inclou una targeta amb una imatge religiosa i en la qual Joan Carles I i Sofia traslladen un missatge de bons desitjos per a aquestes dates nadalenques.

Repeteixen així la tradició dels últims anys d'optar per felicitacions vinculades a viatges realitzats a Astúries. Així, l'any passat van triar una targeta en la qual figurava una fotografia en què Felip i Letícia posaven al costat de les seves filles, Elionor i Sofia, en Asiegu, el 'poble exemplar' del 2019, mentre que el 2018 van usar una foto dels llacs de Covadonga.

Les targetes, que poden veure's en la web de la Casa del Rei, van acompanyades d'un missatge signat pels reis, la princesa Elionor i la infanta Sofia.


Comentaris

envia el comentari