Imatge de Laia Ferrer seria

Una presentadora de TV3 esclata pel que li ha passat de vacances: «Cap solució!»

La periodista ha publicat la seva indignació a les xarxes socials

Les vacances és una època de l'any per relaxar-se, això és cert, però malauradament és també una època en què ens podem estressar molt si sorgeixen imprevistos.

Malgrat tenir un viatge organitzat al mil·límetre, hi ha coses que no depenen de nosaltres i que ens acaben provocant mals de cap.

Això mateix li ha succeït a Laia Ferrer, presentadora de TV3. La periodista s'ha quedat tirada a l'Aeroport de Marràqueix amb la seva parella.

La tornada a casa no ha sigut l'esperada

La presentadora de TV3 ha anat de viatge amb el seu nòvio, Mariano, a Marràqueix, concretament a la ciutat d'Imsouane que se situa a 90 quilòmetres d'Agadir. El destí és conegut per les seves platges i pràctiques de surf, entre altres.

Durant la seva estada a Imsouane, la parella s'ha allotjat en un hotel de luxe ubicat justament davant del mar, amb jardí i terrassa. L'hotel destaca per la seva decoració i el preu per nit ronda als 100 euros  per persona.

El viatge ha sigut tota una experiència, tal com ha deixat entreveure a les seves xarxes socials, però la tornada cap a Catalunya ha sigut totalment nefasta. Laia Ferrer i la seva parella s'han quedat amb dos pams de nas a causa d'una companyia aèria.

La negligència que ha patit

La periodista no ha tardat a mostrar el seu descontentament a través del seu perfil de Twitter. En ell, informa que durant el matí del dilluns 3 de juliol  ella i el seu nòvio s'han quedat tirats a l'aeroport de Marràqueix.

El fet és que la companyia aèria, segons explica, li ha cancel·lat el vol i no li han programat una tornada a Barcelona fins al cap de 24 hores

«Et cancel·len el vol i el canvien per a l'endemà i ningú t'avisa, ni et dona cap solució, i et deixa tirat a l'aeroport de Marràqueix...», es lamenta Laia Ferrer en una piulada.

La periodista aviat tornarà a Catalunya

La companyia ha vist la piulada de Laia Ferrer i ha demanat que es posi en contacte en privat amb ells per a poder solucionar el problema. 

Es preveu que el periodista i la seva parella, aviat tornin a Barcelona i, si tot va bé, és possible que el vol estigui programat per avui mateix.