IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El FC Barcelona tiraria endavant una remodelació de la Junta després de l'Assemblea

El president del club, Josep Maria Bartomeu, estaria a favor d'incrementar la quota femenina i el nombre de directius

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu | Cedida

El FC Barcelona està en una època de transició en les seves dos vessants: l'esportiva i l'administrativa. En la primera, l'aparició d'Ernesto Valverde i l'acomiadament de Neymar, ha produït —a marxes forçades— un canvi en l'esquema tàctic i per tant, una nova visió de joc a la qual el Barça s'hi haurà d'adaptar. En l'aspecte administratiu, el club català no passa pel millor moment, les decisions —precipitades segons molts dels socis— han fet que la directiva de Josep Maria Bartomeu estigui un cop més a l'ull de l'huracà. Malgrat la situació hostil en què es mou la directiva del Barça, Bartomeu està confeccionant la nova cara de l'entitat blaugrana.

Segons 'Sport', el president del FC Barcelona, estaria preparant importants canvis de cara a l'assemblea del pròxim 21 d'octubre. Una remodelació de la directiva actual que s'adaptaria al nou esquema. Bartomeu té com a objectiu ampliar la presència femenina, la qual ara mateix només la representa Maria Teixidor, vicesecretaria de la Junta Directiva després que Susana Monje, vicepresidenta econòmica, marxés el novembre de 2016. 

El nou projecte de Bartomeu apareix després d'una polèmica decisió, en què el president va decidir jugar el partit durant la jornada de l'1-O. Una opció que no va agradar a Carles Vilarrubí i Jordi Monés, que van proposar la seva dimissió. Després d'aquests canvis, Bartomeu ha decidit ampliar el nombre de directius que formarien part de la Junta. Des de l'any 2005 amb Joan Laporta, segons el rotatiu, el club ha patit la fuga de fins a 15 directius a causa d'assumptes interns del club. 


Comentaris

envia el comentari