Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una parella de nuvis agafant-se pels braços el dia del seu casament

Federico va a la boda del seu millor amic i acaba casat amb la núvia

Federico es va sorprendre el dia de l'enllaç

Federico va acudir al casament del seu millor amic com a convidat, però finalment va acabar convertint-se en protagonista. Sí, ja que, en realitat, va viure una situació una mica còmica que trigarà molt de temps a oblidar.

Normalment, estem acostumats que aquesta mena de celebracions presentin moltes sorpreses: des de la núvia que es penedeix a última hora, fins al nuvi que decideix confessar el seu amor a una de les padrines. Pot sonar a guió de telenovel·la, però passa més sovint del que pensem.

En el seu cas, era un dia molt especial per a Federico, qui pretenia gaudir de l'enllaç de Franco i Camila com un present més. Tot i això, sense voler-ho acabaria casant-se amb la núvia del seu millor amic, mentre que Franco ocuparia el seu lloc com a testimoni.

Com va poder passar això?, es preguntaran molts. A primera vista pot semblar una història treta d'una pel·lícula de Hollywood, puix que és evident que aquest succés ha captat l'atenció de moltes persones d'arreu del món.

Tothom volia saber si la núvia havia deixat plantada la seva parella a l'altar, decantant-se pel seu millor amic. Però cal deixar clar que en aquest relat no hi ha cap triangle amorós, sinó més aviat es tracta d'una fallada burocràtica.

Una dona vestida de núvia sosté un ram de flors abraçada al seu marit
Federico havia d'anar a la boda com a testimoni. | Pixabay

Cap dels protagonistes va ser conscient que Camila havia contret matrimoni amb Federico fins que van passar uns quants dies. Concretament, van comprovar com al registre apareixia ella casada amb Federico en lloc de Franco, qui era el que havia de figurar.

Davant d'aquesta situació, els implicats la van definir com a totalment surrealista. Per la seva banda, els responsables van ser els encarregats de l'Administració Nacional de la Seguretat Social de Buenos Aires.

Tots els documents estaven correctament emplenats, fins i tot es van encarregar de revisar-los més d'una vegada el dia del casament. Però, és possible que en determinades situacions de tensió i nervis, aquest tipus de detalls poguessin passar desapercebuts, encara que la parella tenia clar que havien fet correctament les coses.

Federico torna a estar solter

El veritable problema va passar quan els esmentats documents van arribar a mans dels funcionaris del registre. I és que en lloc de posar Franco com a nuvi i Federico com a testimoni, ho van fer al revés.

Al cap d'uns dies van comprovar que Camila estava casada amb un altre home que no era el seu xicot. De fet, el primer a adonar-se de l'equivocació va ser el mateix Federico, que no va dubtar a comunicar-ho a la parella.

En un primer moment no li van prestar gaire atenció perquè pensaven que era una broma i li van restar importància. Però, més tard, s'adonarien que no els mentia i que l'error s'havia comès.

Parella de nuvis amb paisatge de fons
El dia de la boda es va convertir en tot el contrari del que esperaven. | Unsplash

Encara que pugui semblar una cosa molt graciosa, aquest tipus d'incidents poden tenir repercussions importants per a una parella, principalment perquè no estarien reconegudes com a parelles legals, i això podria ser un obstacle davant de certs tràmits administratius.

Tot i això, al final, tot va quedar en un simple ensurt, i que ha acabat fent-se viral a les xarxes socials acumulant centenars de milers de 'M'agrada'. Així doncs, l'Administració Nacional de la Seguretat Social va solucionar la sentència, i Camila i Franco ja apareixen com a marit i dona, i Federico com a solter.

És més, precisament va ser la seva parella, Flor, l'encarregada de compartir aquest incident amb els seus seguidors a Twitter. «El meu xicot va anar a fer de testimoni al casament de l'amic i el van casar a ell amb la núvia», va escriure entre rialles.

Malgrat que tampoc es podia creure la situació, sí que va saber encaixar-la amb humor, sent conscient que va ser per un error administratiu i que no hi havia res ocult entre ells. Així mateix, Federico ja ha estat anomenat pels seus amics com a Icardi, comparant-ho amb el futbolista argentí que ha protagonitzat una peculiar història amorosa.