La felicitació nadalenca de Paz Padilla que incendia les xarxes

La presentadora ha posat amb la seva filla i la seva empleada de la llar per felicitar el Nadal i els comentaris no s'han fet esperar

 

Las mujeres de mi casa os deseamos ¡¡¡buenos días navideños!!!!

A photo posted by Paz Padilla (@paz_padilla) on

Després de desencadenar la polèmica fa uns mesos amb un comentari racista respecte la seva empleada de la llar, Paz Padilla ha tornat a ser la diana de les crítiques amb la seva particular estampa nadalenca que ha publicat al seu compte de Instagram. La presentadora posa al costat de la seva filla Anna i, en un segon pla, apareix la seva jove assistenta negra servint-li el te. La fotografia va acompanyada d'aquest missatge: «Les dones de la meva casa us desitgem un bon dia nadalenc».

Aquesta publicació ha generat una infinitat de comentaris que critiquen l'actitud de Padilla per ser dèspota i voler fer gala de totes les seves comoditats de dona de classe alta. Des de suggerir a la presentadora que la seva assistenta podria haver-se assegut amb elles «encara que només fos per a la foto» fins a titllar-la de «patètica» i «explotadora». De fet, Paz Padilla no és l'única que protagonitza un escàndol amb el servei domèstic. Les últimes han estat María Teresa Campos i Terelu en el seu reality Las Campos, a les quals també es va criticar per explotar suposadament la seva assistenta.


Comentaris

envia el comentari