YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

Fernando Simón fa la confessió que tothom estava esperant en el programa de Calleja

És el convidat del 'Planeta Calleja' que s'emetrà el 2 d'octubre

Fernando Simón en primer pla amb les banderes espanyola i europea al darrere
Simón és el convidat del programa especial de 'Planeta Calleja' | cedida

Fernando Simón és el protagonista del pròxim programa de 'Planeta Calleja' que s'emetrà el divendres 2 d'octubre. Jesús Calleja ha explicat aquesta matinada a 'El Faro' de Cadena SER com va convèncer a l'epidemiòleg: «Jo mateix li vaig trucar per telèfon, esperant un no rotund, em deia a mi mateix que està la situació com perquè aquest home vingui i ens expliqui alguna cosa que no sigui institucional. Per sorpresa meva va dir que sí i vam fixar una data». 

La presència de Simón al programa ha generat polèmica i el presentador del programa ha assenyalat que respecta totes les opinions: «Entenc a les famílies que han perdut a familiars, comprenc totes les circumstàncies. Em sembla curiós però que a vegades algú intenti censurar-te». 

Simón m'ha donat dates concretes

Calleja ha explicat que Simón parlarà sobre «què es va fer malament a la pandèmia, què s'ha fet bé, quin és el present, què passarà d'aquí a gener i quan acabarà aquesta pandèmia». En aquest sentit, l'aventurer ha explicat que durant el programa de 'Planeta Calleja' que s'emetrà a Telecinco es podrà veure com l'epidemiòleg li diu unes dates concretes i terminis de la pandèmia: «Si es compleix, anem cap a un escenari molt bo en el moment que les vacunes estiguin actives».

El presentador ha declarat que es tracta d'un programa «molt sorprenent» perquè no ha esquivat cap pregunta i fins i tot dona «informació esperançadora». També ha afegit que es veurà un Simón diferent del de les rodes de premsa habituals d'anàlisi de la pandèmia.

Per finalitzar l'entrevista a 'El Faro', Calleja ha dit que s'ha de veure el programa per poder opinar sobre la figura de Fernando Simón: «S'ha de respectar, s'ha d'entendre que tenim la sort que ens explicarà coses, però en un altre format. No condemnem o aplaudim sense haver-lo vist encara».


Comentaris

envia el comentari