La dura advertència de Fernando Simón durant la roda de premsa

Ha estat molt contundent amb les seves paraules

 El director de el Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, compareix en roda de premsa
Fernando Simón ha estat molt contundent amb les seves paraules | Catalunya Diari

 

Avui dilluns, com cada dia, Fernando Simón, el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del ministeri de Sanitat, ha donat una roda de premsa per donar el darrer balanç de les xifres de morts, contagiats i altes en relació amb el coronavirus.

 

Durant aquesta cita, com és habitual, ha respost a les preguntes dels periodistes i aquests no han dubtat a voler conèixer la seva opinió sobre un fet que ha 'corregut com la pólvora' a les xarxes socials. Ens estem referint a les imatges d'un vol entre Madrid i Gran Canària en què l'avió anava pràcticament ple, sense que, presumptament, es respectés la distància de seguretat entre els passatgers.

La resposta de Simón

Davant aquesta situació, Simón ha deixat clar que «si aquest vol en concret ha suposat algun risc, depèn de si ha pujat un passatger infectat o no a aquest avió. No sé d'on ve, no sé quina incidència hi ha al punt d'origen, de quins països són viatgers o quin risc d'exposició han pogut tenir. Per tant, és difícil d'avaluar amb la informació que tinc, que és cap».

 

No obstant això, després de deixar de manifest que no coneixia dades precises sobre l'esmentat vol per donar una opinió en ferm, ha volgut ser molt contundent.

 

Així, no ha dubtat a exposar que «les mesures de seguretat s'han de mantenir a tot arreu. Hi ha una sèrie d'instruccions de com s'ha de fer en els avions i, per descomptat, en les zones més turístiques del nostre país, com Canàries o Balears, l'impacte de no guardar les mesures de seguretat en els avions, per descomptat, que serà major que en altres zones d'Espanya».

 

 

 

  


Comentaris

envia el comentari