Fernando Simón s'enfada per una pregunta d'un periodista sobre els diners que guanya

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries s'ha mostrat contundent

Fernando Simón en roda de premsa el dijous 20 d'agost del 2020
Fernando Simón ha participat al programa 'Planeta Calleja' de Jesús Calleja  | Cedida

Des del mes de març, Fernando Simón s'ha convertit en una de les figures més conegudes del nostre país. El motiu és perquè és la persona encarregada d'estar al capdavant de la crisi del coronavirus. Una situació que ha generat l'interès de la seva personalitat i la seva vida en general.

Precisament, aquests dies s'ha convertit en focus d'actualitat perquè ha enregistrat un programa de 'Planeta Calleja', presentar per Jesús Calleja. Concretament, ha estat amb ell a Mallorca, aprofitant els seus dies de descans, i han estat realitzant esports d'aventura. Així, sembla ser, que van practicar submarinisme, van muntar en globus i inclòs van fer escalada.

Aquesta gravació ha provocat que hagin aparegut crítiques de tota mena per marxar uns dies de vacances. I sobre aquestes ha rebut una pregunta al respecte en la seva darrera roda de premsa que l'ha fet enfadar.

 

Simón s'enfada

Com és habitual, aquest dilluns el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat va comparèixer en roda de premsa per analitzar la situació de la Covid-19 a Espanya. En el moment del torn de preguntes, va viure un dels moments més tensos del dia.

Un periodista va plantejar una pregunta que el va fer enfadar. Aquest va preguntar: «Ha cobrat per sortir en aquest programa de televisió?», en al·lusió a l'espai de Calleja. La cara d'incredulitat de Fernando Simón davant aquesta pregunta va ser totalment palpable. I és que no es podia creure que li preguntessin per quelcom personal en aquest instant quan estava parlant d'una pandèmia que tant preocupa al nostre país.

No obstant això, com sempre ha demostrat, educadament va contestar a la periodista, encara que es notava una mica molest. En concret, la seva resposta va ser: «Jo no cobro pràcticament per res, només del meu salari o sigui que no diré res més. No entenc la pregunta realment».

Malgrat la seva contundent resposta, un altre periodista va voler insistir durant la roda de premsa per aquests dies de descans que havia tingut. I això el va portar a mostrar-se novament molt ferm: «Són les meves vacances i, sinó els importa, no les comentaré».


Comentaris

envia el comentari