Fernando Torres fora de perill després de desplomar-se a mig partit

Han evacuat el jugador matalasser en ambulància fins a un centre hospitalari de la Corunya després d'haver perdut el coneixement quan ha xocat amb Álex Bergantiños

Arriben notícies tranquil·litzadores des de l'hospital. Fernando Torres es troba fora de perill després d'haver xocat a mig partit amb Álex Bergantiños i haver caigut desplomat a terra. Els serveis mèdics han reaccionat instantàniament i l'han traslladat a un centre hospitalari de la Corunya, on haurà de passar la nit en observació. Tot i que el pànic ha tornat a assolar el món del futbol, no cal témer per la vida del matalasser.

Aquest fet ha tingut lloc durant el partit que enfrontava el Deportivo i l'Atlètic de Madrid. Els jugadors dels dos equips han reaccionat de manera immediata cridant els serveis mèdics i ajudant Fernando Torres que havia quedat estès a terra, on l'han intentat reanimar i li han mantingut la llengua perquè no se l'empassés. Giménez es tapava la cara per no veure el seu company estirat a terra i la graderia li ha dedicat una tronadora ovació.

Torres ha recuperat el coneixement de camí a l'hospital i ha pogut parlar amb les persones que estaven al seu voltant. Segons ha comunicat el club matalasser, el jugador pateix un traumatisme cranioencefàlic i haurà de passar la nit en observació.


Comentaris

envia el comentari