Reus tornarà a tenir macrofesta de Cap d'Any

Amb aquesta festa, que s'allargarà fins a les 7 del matí , la ciutat recupera protagonisme perdut en aquest àmbit | Sortegem 5 entrades individuals per anar-hi!

Reus tornarà a tenir una macrofesta de Cap d'Any al Pavelló Olímpic per donar la benvinguda al 2019.  La festa durarà de 12 de la nit a 7 del matí i els promotors estan treballant per portar un DJ de reputació internacional que, per ara, volen mantenir en secret. Les entrades ja estan a la venda de forma online a preus que van dels 15 als 65 euros.

A més, al nostre Instagram @TarragonaDigitalsortegem 5 entrades individuals, per participar en el sorteig només cal que  us feu seguidors nostres, busqueu el post del sorteig i feu un «M'agrada» i finalment deixar un comentari etiquetant 3 amics. Per tenir més opcions podeu fer captura del post i penjar-lo al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital. Es podrà participar fins al divendres 9 de novembre i contactarem amb els guanyadors via missatge directe a Instagram!

Macrofesta de Cap d'Any al Pavelló Olímpic de Reus

La macrofesta que, tal com va explicar TarragonaDigital, s'estava preparant al Pavelló Olímpic de Reus, finalment tira endavant. Els reusencs no caldrà que es moguin de la ciutat per gaudir del cap d'any amb l'ambient més festiu de la zona. La impulsen empresaris de l'oci nocturn vinculats als locals La Nuit i l'Hangar, dues de les referències dels seus estils a la nit reusenca.

Imatge d'arxiu d'una festa de cap d'any
Imatge d'arxiu d'una festa de cap d'any | TarragonaDigital

El cartell de la macrofesta de Cap d'Any de Reus

L'Olympic New Year's Eve, que és el nom de la festa, oferirà un 'macro Cap d'Any Loca Latino'. L'artista convidat encara no s'ha volgut revelar, però sí que s'ha confirmat l'actuació de Ricky Rf, Guillem Artigas, Marc Vidal, Joymiiq i DJ Ash, el DJ resident de l'Hangar i La Nuit. Tal com es fa saber a través de la web, queda encara per confirmar un artista llatí com a convidat especial de la nit.

Les entrades de la macrofesta de Cap d'Any de Reus

L'organització de la festa l'està dissenyant pensant a oferir diferents espais, des del més mogut al més tranquil. Tot plegat obert fins a les 7 del matí, fet que la converteix en la festa més llarga de l'àrea de Tarragona. Les entrades es vendran en diferents etapes i la primera ja està en marxa i es ven exclusivament on-line.

Per només quinze euros es pot aconseguir l'entrada amb una consumició i per vint euros s'inclouen dues consumicions. S'ofereixen, també, un multipack, per 40 euros, que inclou cinc consumicions i el got de la festa. Per 65 euros es pot obtenir el pack VIP, amb tres consumicions i polsera VIP. Pel que fa al cartell 

Reus recupera protagonisme la nit de Cap d'Any

La capital del Baix Camp feia anys que havia quedat orfe de macrofestes de cap d'any. Precisament el Pavelló Olímpic ja havia estat escenari, anys enrere, d'una gran festa la nit del 31 de desembre. Els darrers anys, però,  els reusencs que volien aquest tipus de festa per donar la benvinguda a l'any nou havien de buscar-les fora de la ciutat. Ara, la pista esportiva quedarà convertida, de nou, en pista de ball per rebre el 2019.

Pavelló Olímpic, Reus
Pavelló Olímpic de Reus | Joan Alfons López

 

TarragonaDigital, mitjà col·laborador de la macrofesta del Pavelló Olímpic

TarragonaDigital  es converteix en mitjà col·laborador de la macrofesta de cap d'any al Pavelló Olímpic de Reus. Aquest mitjà en sortejarà fins a 50 entrades i hi podreu seguir totes les novetats, des de la confirmació dels DJ fins als detalls que es vagin desvelant sobre què oferirà la festa. Els interessats poden estar atents a les nostres xarxes socials per no perdre's cap novetat a través de Facebook, Twitter i Instagram.