Arriba la Festa del Cine 2018 els pròxims 1, 2 i 3 d'octubre

La pàgina web per aconseguir les acreditacions estarà disponible a partir del 3 de setembre

Cartel de la Fiesta del Cine 2018.
Cartell de la Festa del Cine 2018 | Cedida

 

Segons ha informat la Federació de Cinemes d'Espanya, FECE, la pròxima edició de la Festa del Cine de 2018 es durà a terme de l'1 al 3 d'octubre i també va confirmar que les entrades costaran 2,90 euros. El Ministeri de Cultura i Esports, Fedecine i la Federació d'Associacions de Productors Audiovisuals Espanyols, FAPAE, donen el seu suport a aquestes jornades de cinema rebaixat.  

Com l'any anterior, tothom qui vulgui gaudir d'aquestes festes ho pot fer. Només cal entrar a la pàgina web de la Festa del Cine 2018 i registrar-se per conèixer totes les novetats del festival, també els sortejos i reservar les entrades al cinema durant aquests dies. Tot i que també es poden adquirir les entrades de manera habitual a les taquilles de les sales de cinema.

Lanzamiento de la película de Disney 'Christopher Robin'.
Llançament de la pel·lícula de Disney 'Christopher Robin' | CatalunyaDiari.cat
 

Les pel·lícules per la Festa del Cine 2018

Els cinèfils voldran aprofitar l'ocasió d'entrar a una sala de cinema a un preu moderat per poder gaudir de les grans estrenes que arribaran pròximament. La nova aposta de Disney és'Christopher Robin', basada en el món de Winnie the Pooh, i aquesta és una de les pel·lícules que s'estrenaran just la setmana anterior a la de la Festa del Cine 2018.

Una altra novetat que també arribarà a les pantalles just uns dies abans d'aquest festival és la pel·lícula espanyola 'El reino', que està protagonitzada per Antonio de la Torre i dirigida per Rodrigo Sorogoyen. A més, aquells qui prefereixin el misteri, s'estrenarà 'Un pequeño favor' dirigida per Paul Feig, on es podrà veure a Blake Liverly i Anna Kendrig.

Parte del equipo de 'Yucatán' presentada oficialmente el 29 de agosto en Madrid.
Part de l'equip de 'Yucatán' presentada oficialment el 29 d'agost a Madrid | CatalunyaDiari.cat
 

Estrenes espanyoles durant el festival

Ja que la Festa del Cine 2018 està promoguda per associacions espanyoles, no hi poden faltar les millors pel·lícules del cine nacional a la programació del festival. Aquest any l'encapçala la comèdia 'Yucatán', protagonitzada per Luis Tosar, Rodrigo de la Serna i Stephanie Cayo, i dirigida per Daniel Monzón.

A les pantalles no hi pot faltar el drama espanyol, com el de 'Todos lo saben', presentat recentment a Cannes, on els protagonistes són Penélope Cruz, el seu marit Javier Bardem, Ricardo Darín i Eduard Fernández.

Finalment, la llista també inclou dues cintes que generen molta expectativa, ja que han estat dirigides per les talentoses Elena Trapé, 'Las distancias', i la basca Arantxa Echevarría, 'Carmen y Lola'.


Comentaris

envia el comentari