Arriben a Barcelona les festes secretes berlineses: sexe, drogues, música techno i suor

Aquestes festes estan basades als esdeveniments que se celebren a Ritter Butzke, Berlín

A Berlín fa temps que aquest tipus de festa són habituals | Catalunya Diari

Han arribat a Barcelona (Barcelonès) les festes 'Re:birth', festes i celebracions a les quals l'ambient està pensat perquè sigui liberal. Aquestes festes estan pensades i basades en les que se celebren a Ritter Butzke, una discoteca liberal de Berlín. Així, l'11 de maig se celebra a Barcelona una festa Re:birth (Renaixement en anglès).

Els ingredients amb els quals s'ha promocionat l'esdeveniment són els factors bàsics que tenen lloc en aquesta discoteca alemanya: sexe, drogues, suor i música techno. L'assistència a la sala berlinesa no és gaire fàcil, en canvi, s'espera que l'accés a l'acte dut a terme a Barcelona sigui més assequible. Per assistir, el primer que s'ha de fer és posar-se en contacte amb els organitzadors. Poques hores abans de l'inici de la festa, es rebrà una indicació d'on se celebrarà. Es paguen 10 euros, i ja es pot començar a gaudir.

 

«Experimenta amb el teu cos»

El lema que utilitzen per fer de reclam és el següent: «Experimentar amb el teu cos i portar (o no) el que tu vulguis, sense que suposi cap classe de consentiment. Tu ets l'unic amo del teu cos. No és no». L'actitud de llibertat sexual és innegociable, cadascú posa els seus límits.

Pastilles d'èxtasi, un dels grans reclams de la festa | Home BT

 

Els organitzadors han donat poques pistes sobre les seves identitats o, fins i tot, del mateix esdeveniment. El que sí que han donat a conèixer és el llistat de Dj's que tocaran i posaran ambient a les festes Re:birth: Sophie Lekker, Running Rabbit, Tuck Tapes i Ray Alexander, els quals avisen: «Hi haurà tecno, queernes i pols màgiques».

«Res a dir si són majors d'edat»

Per parlar de sanitat, pel que fa a les mesures i els perills, ho tenen molt clar: «Mentre es tracti de majors d'edat que prenguin les seves decisions lliurement, no hi ha res a dir». A més, afegeixen que «pel que fa a substàncies i l'àmbit sexual, l'entorn 'rave' fou el primer que es va obrir a la protecció. A altres espais d'oci nocturn els està constant més. Aquestes festes ja fa algun temps que se celebren», fan patent, encara que expliquen que ara estan prenent alçada i força.

Adverteixen que «constantment, els organitzadors de festes secretes o semi secretes avisen a ONG's i voluntaris perquè analitzin les substàncies que prenen els participants. En ser adults i lliures, partim de la base que si ho volen prendre, ho prendran. Per això els hi donem el màxim d'informació possible».

A la pregunta sobre si és molt perillosa per la nostra integritat física l'assistència, responen que: «No hi ha perill si s'actua amb cap. Com diuen els organitzadors, cada un és responsable del seu cos. En matèries de substàncies i sexe, però també en conducció responsable o respecte al consentiment», acaben.


Comentaris

envia el comentari