Torna el festival Essències a Montblanc amb música, gastronomia i vins

El projecte musical torna a oferir dues nits de amb vuit grans artistes a la capital de la Conca de Barberà, els dies 30 i 31 d’agost

Montblanc celebra un estiu més el festival Essències, una cita on música, vins i gastronomia  conjuguen a la perfecció en dues nits inoblidables.

Enguany el festival tindrà lloc el 30 i 31 d’agost i promet oferir grans noms de l’actual escena musical catalana.  De nou, la capital de la Conca de Barberà prendrà protagonisme acollint al Fossar de Santa Tecla el talent d’artistes com The Sey Sisters, Gorka Benítez Trío, Perico Sanbeat Flamenco Quartet i Carles Benavent Trio + Tomasito, que actuaran el dia 30 i Namina, Gerard Quintana, Xarim Aresté i Quimi Portet que entraran a escena el dissabte 31 d’agost.

El Festival Essències porta concerts exclusius

De fet, l’espectacle de Carles Benavent Trio + Tomasito serà  l’únic cop que es podrà gaudir en tota la temporada estival a Catalunya, mentre que la proposta dels Intocables de Gerard Quintana és la primera vegada que es presenta al gran públic.

Essències és un festival que sempre ha apostat molt decididament pel jazz, que estarà ben present amb els concerts de la primera nit, però va consolidant el seu model d’oferir una segona nit amb una programació centrada en la música moderna, però que anirà variant amb les edicions.

El Festival Essències de Montblanc, ple de gent en la passada edició. | Benjamí Heras
  

Si l’any passat va apostar per la sonoritat i la festa del reggae i l’ska, enguany ens proposa una nit més eclèctica, amb artistes que juguen a parts iguals amb el rock, el pop o el folk.  En definitiva, en un emplaçament privilegiat com és als peus de la muralla de Montblanc, es vol oferir la millor música a finals de l’estiu.

La proposta musical es complementa amb gastronomia amb una mostra de vins i caves de la  DO Conca de Barberà, cervesa artesana i FoodTrucks amb producte local.