L'humor torna a ser el protagonista a Cunit durant el mes d'agost

El Festival de l'Humor arrenca amb l'actuació de Javi Sancho

Cunit viu el cap de setmana del 10 al 13 d'agost  la quarta edició del Festival de l'Humor, un certamen plenament consolidat que aporta rialles i alegria al municipi baixpenedesenc durant quatre dels dies més calorosos de l'any. El festival, que aquest any s'ha passat del juny a l'agost,  se celebra a la plaça del Casals, i és gratuït per a tothom. La seva organització va a càrrec de la regidoria de Joventut. 

Un programa que promet rialles

El cartell d'aquesta quarta edició del festival promet fortes rialles. El tarragoní Javi Sancho és l'encarregat d'encetar el programa aquest divendres 10 a les 22.30 hores, amb el seu espectacle. Ell serà el pregoner de l'humor d'aquesta nova edició del certamen. El dissabte dia 11, a la mateixa hora, arribarà el Concurs de Monòlegs, presentat per l'humorista local Guillem Estadella. Cinc còmics d'arreu del país miraran de guanyar-se el públic amb les seves propostes.

El diumenge 12 d'agost serà el torn del col·lectiu ImproAcatomba, en aquesta ocasió a les deu del vespre, que faran una nit d'improvisació que no deixarà a ningú indiferent. El Festival de l'Humor de Cunit 2018 acabarà el dilluns 13 d'agost, també a les 22.00 hores, amb la gala de cloenda que rep el nom de '#FesHumorCunit'. En aquesta gala hi haurà una nit de monòlegs amb Sergio Picón i Eva Cabezas que servirà per fer el tancament del festival.

El Festival de l'Humor a Cunit, plenament consolidat

El certamen humorístic per excel·lència del municipi està impulsat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cunit i compta amb el suport d’Instacunit. El festival va començar el 2015 i s'ha anat consolidant amb els anys. El passat 2017 es va fer el mes de juny, i va omplir els tres dies que va durar.  En total es va calcular que unes 600 persones hi van assistir. De cara a aquest 2018, el consistori espera repetir o millorar aquestes xifres.