El Festival de l'Humor de Cunit reuneix prop de 1.600 persones

La xifra demostra que el certamen té un bon nivell d'implantació

Un total de 1.600 persones van assistir al Festival de l'Humor de Cunit, celebrat entre els dies 10 i 13 d'agost, en xifres facilitades per l'Ajuntament de Cunit. Des del consistori apunten que aquestes xifres demostren que el certamen «està plenament consolidat» i que la ciutadania de Cunit comença a tenir-lo com un esdeveniment important dels mesos d'estiu a la població.

El Festival de l'Humor s'ha celebrat durant quatre dies seguits a la plaça del Casal, essent gratuït per a tothom.  El còmic tarragoní Javi Sancho va obrir-lo el dia 10, mentre que el dia 11 va tenir lloc el concurs de monòlegs entre cinc còmics d’arreu del país. Ja el diumenge es va fer la nit de la improvisació, amb Improacatomba, mentre que el dilluns 13 tancaven el festival Sergio Picón i Eva Cabezas. El cunitenc Guillem Estadella va fer de mestre de cerimònies.

La importància de l'humor en els temps actuals

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Cunit, Ivan Faccia, ha volgut remarcar que amb el festival «es realça la importància de conservar l’humor en la vida pública i personal». Per Faccia, «vivim temps difícils, però tenir la capacitat de riure i fer riure és essencial per valorar les coses en la seva justa importància i recuperar el sentit positiu i alegre de la vida».

El regidor ha indicat que «el fet de saber riure’s d’un mateix ajuda a veure en l’altre una riquesa que ens pot aportar molt» i ha incidit en el fet que «donar la possibilitat a joves que puguin expressar públicament davant d’altres persones les seves capacitats humorístiques, és uns dels objectius que també s’ha tornat a assolir aquest any». Un altre dels esdeveniments que han tingut lloc aquest agost a Cunit ha estat el Volei Nit, que els dies 4 i 5 va reunir a 280 participants repartits en 55 equips. El torneig va tenir una alta participació tot i la forta calor que va fer aquell primer cap de setmana d'agost.