tgn

El festival cultural 'Sota la Palmera' abaixa el teló amb rècord de 5.500 espectadors

La mostra tarragonina ha acabat aquest cap de setmana després de gairebé 40 actes

El festival cultural 'Sota la Palmera' de Tarragona ha posat aquest cap de setmana el punt final a més de tres setmanes frenètiques amb els darrers concerts gratuïts de la mostra, on s'ha confirmat el rècord d'assistència de l'edició d'enguany: 5.500 espectadors. El festival, que ha donat protagonisme a més d'un centenar d'artistes, ha volgut posar l'accent al paper de la dona com a activista cultural.

Concerts com el de l'excantant d'Ojos de Brujo Marinah, el grup Pupil·les, l'aposta pel gòspel de les The Seys Sisters o l'actuació de les Balkan Paradise Orchestra han estat els grans ambaixadors de l'èxit de la mostra cultural, on la música ha estat la gran protagonista però no l'única. En els quatre exemples esmentats, s'ha assolit el llindar d'aforament màxim que permet l'espai jove La Palmera de la plaça Imperial Tarraco.

Els organitzadors del festival destaquen «la satisfacció de les joves creadores i del públic»

tgn
La varietat artística és el principal tret distintiu del Festival Sota La Palmera | Cedida

Els organitzadors del festival valoren el 'Sota la Palmera' com «una mostra del treball compartit de diverses entitats i agents del territori» al capdavant de la programació i la coproducció dels gairebé 40 actes que el conformen. Han agraït la consolidació del públic i les valoracions elevades per part de les enquestes als usuaris, on freguen la màxima puntuació.  «Queda palesa la satisfacció tant de les joves creadores com del públic», han celebrat.

Entre els comentaris rebuts, destaca la visió de l'emblemàtic espai com «un indret cultural on poder anar de forma gratuïta les nits d'estiu, descobrir nous creadors i propostes artístiques, i apreciar la qualitat dels grups musicals» que hi desenvolupen la seva activitat.

També et pot interessar