Els FGC quedaran tallats entre Sant Quirze del Vallès i Sabadell fins al 10 de setembre

Els passatgers hauran de fer el trajecte amb busos llançadora

Presentació de linici de les obres de soterrament de la línia dFGC al barri de Can Feu de Sabadell.
Presentació de linici de les obres de soterrament de la línia dFGC al barri de Can Feu de Sabadell. | CatalunyaDiari.cat

Els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) quedaran tallats a partir d’aquest dilluns, 25 de juny, entre Sants Quirze del Vallès i Sabadell, al Vallès Occidental. Tot i que el tren continuarà funcionant dins de la ciutat amb regularitat, aquelles persones que vulguin seguir el trajecte en direcció Barcelona, hauran d’agafar un bus llançadora a Can Feu – Gràcia.

Així doncs, el servei de bus, que estarà operat per Transports Urbans de Sabadell (TUS), facilitarà la connexió entre la «xarxa» de Sabadell i la resta de la línia S2, la qual, i fins a l’11 de Setembre —dia de la Diada de Catalunya—, connectarà Barcelona Plaça Catalunya amb Sant Quirze del Vallès.  

Les característiques del servei bus

Amb aquest nou panorama, els veïns d’aquests municipis del Vallès Occidental han de tenir en compte certs aspectes importants com, per exemple, el nombre de busos disponibles, els seus recorreguts, la freqüència en què passen i la disponibilitat d’aquells que són adaptats.

En aquest sentit, val a dir que hi haurà fins a 8 busos circulant simultàniament en hora punta, encara que la resta d’hores el volum de vehicles disminuirà fins a 3 o 5. 

Tanmateix, és molt important conèixer i saber el recorregut d’aquests. Tot ells sortiran des de l’estació de Can Feu - Gràcia, des de la plaça d’Anselm Clavé amb la carretera de Molins de Rei. A continuació, girarà pel carrer de Pau Claris fins a arribar a la Rambla Ibèria, creuarà la plaça del Mil·lenari per vorejar el centre comercial Alcampo i arribarà al passeig de la Bòbila, on es troba l’estació dels FGC de Sant Quirze.

De tornada, el bus seguirà pel passeig Bòbila fins a arribar al carrer Croàcia, tornarà a creuar la plaça del Mil·lenari fins al carrer Viladomat i girarà a la carretera de Molins de Rei, on arribarà fins a la plaça d'Anselm Clavé de nou.

La mateixa freqüència que els FGC

Pel que fa a la freqüència, els busos tindran la mateixa que els FGC tinguin en cada hora del dia o tipus de dia. Així doncs, quan arribi un tren a Sant Quirze des de Barcelona o a Can Feu – Gràcia des del Parc del Nord, al cap de 5 minuts sortiran els autobusos.

Finalment, cal tenir en compte que també es disposa de busos adaptats, tot ells senyalitzats especialment, per a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda.


Comentaris

envia el comentari