Busquen figurants a Terrassa pel rodatge d’una nova sèrie de Netflix

El càsting està obert a persones d'entre 16 i 70 anys del Vallès Occidental

Javier Rey i Adriana Ugarte seran els protagonistes de la sèrie 'Hache'
Javier Rey i Adriana Ugarte seran els protagonistes de la sèrie 'Hache' | Netflix

La productora Weekend Studio està buscant figurants per formar part de la sèrie 'Hache', la nova aposta espanyola de Netflix que tindrà part del seu rodatge al Parc Audiovisual de Catalunya. Per això, han obert un càsting a persones d'entre 16 i 70 anys de Terrassa i rodalies que vulguin formar part de la ficció. El procés de selecció dels figurants tindrà lloc el pròxim dissabte 29 de setembre de 10.00 a 18.00 hores a la casa Soler i Paler, situada al carrer Font Vella 29.

'Hache', una sèrie basada en fets real

Després d'apostar per 'Las chicas del cable', 'Élite', 'Paquita Salas' o les noves temporades de 'La casa de papel', Netflix ha optat ara per 'Hache', una sèrie basada en fets reals i que parlarà sobre el tràfic de drogues a la Barcelona dels anys seixanta. Constarà de vuit capítols de 60 minuts i estarà protagonitzada per l'actriu Adriana Ugarte i l'actor Javier Rey.

La història, basada en fets reals, narrarà la vida d'Helena, una dona que ha estat ascendida a la prefectura del tràfic d'heroïna de la ciutat comtal. L'estrena de la sèrie, creada i escrita per Verónica Fernández, està prevista al llarg de l'any 2019 i es podrà veure a més de 190 països de tot el món.

Segona sèrie que es rodarà a Terrassa en poques setmanes

L'arribada del rodatge d''Hache' a la ciutat vallesana es produeix poc després que també acollís el rodatge de 'Recuerdos de la Alhambra', una altra sèrie de Netflix. La filmació d'aquesta ficció coreana va fer una petita estada al Parc Audiovisual de Catalunya a mitjans de juny, després de gravar gran part de la producció a Granada. En aquest cas, la localització va ser una casa senyorial del carrer Topete i la zona que l'envolta.

Netflix, una de les plataformes de moda
Netflix, una de les plataformes de moda | CatalunyaDiari.cat

 

Netflix prepara l'estrena d'un documental sobre el procés català

D'altra banda, Netflix té previst estrenar aquesta tardor el documental 'Dos Cataluñas', que s'endinsarà en les «claus» del procés sobiranista català. La producció, que tindrà una durada de dues hores, repassaran el conflicte al voltant de les eleccions catalanes del 21-D, prenent l'1-O com a punt de partida. Tindrà 85 entrevistes a polítics, periodistes, juristes, intel·lectuals i persones del carrer.


Comentaris

envia el comentari