El fill de Dolors Montserrat és de l’Atlètic, però tota la família del Barça

Els avis, tiets i cosins són culers, excepte el fill de la cap de llista del PP al Parlament Europeu que és 'colchonero'

Dolors Montserrat, cap de llista del PP a les europees, és del Barça, com tota la família excepte el seu fill | CatalunyaDiari.cat

S’apropen les eleccions del 26-M i la cap de llista del Partit Popular al Parlament europeu, Dolors Montserrat, ha gaudit d’un partit de futbol, acompanyada del seu fill Gonçal, de vuit anys. La portaveu dels populars al Congrés dels Diputats és una seguidora declarada del Barça, tanmateix, el petit és de l’Atlètic de Madrid.

Dolors, mare culer d’un fill ‘colchonero’

Dolors Montserrat ha mostrat orgullosa per primera vegada el seu fill, ja que sempre s’ha sigut molt reservada envers el petit. Ara ha compartit a través del seu compte d’Instagram una imatge on se la pot veure acompanyant el nen durant un partit de l’Atlètic de Madrid, vestint una samarreta de l’equip amb el seu nom «Gonçal».

Juntament amb la fotografia, la candidata popular a les europees ha escrit un text entendridor: «Una culer portant el seu fill ‘colchonero’ a veure un partit al camp de l’Espanyol. Amor de mare», unes paraules que també ha acompanyat amb dues emoticones, una d’una picada d’ullet traient la llengua i una d’un cor.

Cal destacar, però, que van ser els de l’Espanyol els que van guanyar 3-0 contra els de l’Atlètic de Madrid, així que probablement el petit no va estar gaire content amb el resultat, però segurament va gaudir d’una emocionant tarda al futbol acompanyat de la seva mare. El nen té vuit anys i juga en un equip infantil, és la mateixa Dolors Montserrat qui el porta tots els caps de setmana a entrenar.

Dolors Montserrat amb el seu fill Gonçal en el partit de l'Atlètic de Madrid contra l'Espanyol
Dolors Montserrat amb el seu fill Gonçal en el partit de l'Atlètic de Madrid contra l'Espanyol | Instagram (@dolorsmontserrat_)

Dolors Montserrat, entregada al seu fill Gonçal

Destaca la passió del nen pel davanter Griezmann, a qui considera «un autèntic fenomen», però que podria abandonar l’Atlètic de Madrid i acabar firmant pel Barça, mentre que Dolors Montserrat prefereix Messi. A més, la portaveu del PP sempre posa el mòbil en mode avió quan està amb el seu fill, aprofita per jugar i fer esport i, en definitiva, dedicar tot el seu temps al petit.

Dolors Montserrat és molt estimada per la seva família, amics i coneguts. Sempre ha estat molt propera amb els veïns de Sant Sadurní d’Anoia, Alt Penedès, on va preferir el servei públic que ser alcalde i on la van defensar quan la majoria independentista de l’Ajuntament la va voler declarar com a persona ‘non grata’. A més, també ha mantingut molt bona relació amb companys d’altres partits polítics, com la difunta Carme Chacón del PSOE a qui apreciava molt, i, fins i tot, és considerada una de les ments més obertes del Partit Popular.

Tota la família de Dolors Montserrat és del Barça, els seus pares, els seus tres germans i els cinc nebots. Per això destaca que el petit Gonçal sigui de l’Atlètic de Madrid quan, segons han dit, «ningú s'explica com, amb un avi que li va treure el carnet del Barça a tots els fills i néts, hagi florit un ‘colchonero’».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari