El fill de Messi es fa viral a la xarxa per un vídeo durant un partit de l'Argentina

Mateo Messi juga entre les cadires i trepitja al seu germà que comença a plorar
Mateo Messi, durant el partit del seu pare
Mateo Messi, durant el partit del seu pare | Youtube

El fill de Messi torna a fer-se viral a la xarxa amb un vídeo durant un partit de la selecció Argentina amb Veneçuela. Al vídeo es pot veure com Mateo Messi juga entre les cadires i trepitja al seu germà que comença a plorar i sense fer-li gaire cas, Mateo decideix anar a saltar amb els adults. Un vídeo compartit al twitter i que ja acumula 11 mil m'agrades on l'usuari comenta: «Mateo Messi és el diable, tinc proves i zero dubtes».

 

 

En el mateix partit el fill mitjà també va deixar un altre moment graciós que alguns usuaris han aprofitat per fer broma: «Quan Messi vol veure el resultat Brasil vs Alemanya» i on es veu com Mateo li pren el mòbil d'un cop i es posa a jugar. 

 

 

Més vídeos virals

 

No és la primera vegada que els fills de Leo Messi es fan virals, sinó que fa un temps ja ho van ser en un vídeo que va penjar el futbolista on apareixen Thiago, Mateo i Ciro, el més petit dels tres, movent els malucs. En la primera publicació, el blaugrana va penjar un vídeo on sols apareixia Mateo ballant la cançó 'Sexy and I Know it', i, per la cara que fa, sembla que s'ho estigués passant d'allò més bé.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

 

 

En el següent vídeo del mateix dia, es pot veure perfectament als tres germans gaudint en família. Mentre el germà gran mou al petit Ciro sense parar, Mateo decideix apropar-se i, en una escena molt tendra, tots tres es fonen en una abraçada, que dura pocs segons perquè quasi instantàniament els tres germans cauen a terra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

 

També et pot interessar... Comentaris

envia el comentari