La filla de Montserrat Caballé agraeix tot l'afecte del públic

«Moltíssimes gràcies per tot l'afecte de tants anys», han estat les paraules de Montse Martí a la sortida de la capella ardent de la seva mare

La filla de Monserrat Caballé, Montse Martí, ha donat les gràcies per l'afecte rebut
La filla de Montserrat Caballé, Montse Martí, ha donat les gràcies per l'afecte rebut | Cedida

La filla de la soprano Montserrat Caballé, Montse Martí, ha agraït aquest diumenge a última hora de la tarda tot el suport que el públic li ha donat a la seva mare en els seus llargs anys de trajectòria. «Moltes gràcies per tot l'afecte de tants anys», ha dit Martí davant els mitjans de comunicació, visiblement emocionada.

La filla de la coneguda intèrpret catalana, que va morir de forma inesperada a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, ha pronunciat aquestes paraules a la sortida de la capella ardent que s'ha instal·lat al Tanatori de les Corts, on ha estat acompanyada per la seva cosina, Montse Caballé. 

Caballé seguirà fent feliç la gent amb el seu record

Montse Martí s'ha mostrat convençuda que la seva mare ha deixat una petjada molt important a la societat, i que una de les mostres més importants són els missatges i les mostres de condol. «Les mostres de la gent que estimava la meva mare i diuen que la meva mare els ha fet molt feliç, i que els seguirà fent feliç en el seu record», ha destacat. 

Recordem queMontserrat Caballé va morir la nit de divendres a dissabte amb 85 anys, després d'ingressar el passat mes de desembre a l'hospital per uns problemes amb la vesícula. El seu enterrament està previst per aquest dilluns al migdia.

La soprano Montserrat Caballé durant una actuació al Liceu de Barcelona
La soprano Montserrat Caballé durant una actuació al Liceu de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Caballé, d'uns inicis humils a una vida plena d'èxits

Al seu darrere ha deixat una trajectòria plena d'èxits, però també marcada per uns inicis humils. Des de ben jove, la soprano catalana es va interessar per la música, però la difícil situació econòmica de la seva família va estar a punt d'allunyar-la dels escenaris. No va ser així gràcies a la intervenció del mecenes Joan Antoni Bertran, que va sufragar les despeses de la seva formació, convençut de les seves possibilitats. 

Una de les moltes imatges memorables que es tenen de Caballé és la seva interpretació de 'Barcelona', al costat del britànic Freddie Mercury. Els dos s'admiraven mútuament, i fins i tot van arribar a treure un àlbum junts, però la seva història va acabar de forma tràgica amb la mort de Mercury un any abans de les Olimpíades de Barcelona com a conseqüència de la SIDA. 


Comentaris

envia el comentari