Els fills de Piqué i Shakira es fotografien amb els jugadors de River Plate

Milan i Sasha van passar pel Monumental per fotografiar-se amb els futbolistes del club argentí

Els fills de Gerard Piqué i Shakira, Milan i Sasha, amb els jugadors del club argentí River Plate
Els fills de Gerard Piqué i Shakira, Milan i Sasha, amb els jugadors del club argentí River Plate | Twitter

Gerard Piqué és una de les figures més cabdals de la darrera dècada blaugrana. Els seus fills, Milan i Sasha, doncs, se’ls pressuposa dos aficionats absoluts del Barça, així com fans de la música de la seva mare, Shakira. El més sorprenent de tot plegat, però, és que els dos menuts van fotografiar-se amb els jugadors de River Plate mentre el seu pare jugava el Clàssic contra el Reial Madrid.

La raó de tot plegat, però, és la gira de Shakira per Sud-amèrica. Enmig d’’El Dorado World Tour’, la cantant colombiana es va personar a Buenos Aires, a l’Argentina, on va promocionar la seva gira al costat dels jugadors de l’històric club del futbol argentí. I així, Milan i Sasha, amants del futbol, no es van perdre la oportunitat de fotografiar-se amb els jugadors de River Plate.

Milan i Sasha, amb River Plate

«Milan i Sasha Piqué, els fills de Shakira i Piqué, aficionats del més gran», expliquen de de River Plate, en referència a la visita dels dos fills de la parella. La publicació, així mateix, ja ha tingut un enorme ressò a les xarxes socials amb gairebé 700 ‘retweets’ i un total de 4.420 ‘likes’.

Piqué i els seus fills aprofiten les pluges a Catalunya

Gerard Piqué va aprofitar les fortes pluges de principis del mes d’octubre a Catalunya per sortir a remullar-se amb els seus fills. Així ho va demostrar en una publicació al seu Instagram on el defensa del F.C Barcelona apareixia tacat de fang amb els seus menuts. «Mud» —fang, en anglès— s’hi pot llegir al peu de la seva fotografia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mud.

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el


Comentaris

envia el comentari