Els fills de Piqué sorprenen apareixent amb la samarreta de la selecció colombiana

Els fills de Piqué i Shakira, Milan i Sasha, han aparegut en una controvertida imatge a les xarxes

 

‪Vamos Colombia! ‬

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

Gerard Piqué està plenament centrat en el Mundial. El ‘3’ del Barça i la selecció espanyola és un dels pals de paller de l’equip que comanda Fernando Hierro i, per això, a casa dels Piqué només es parla del Mundial.

Els seus fills, però, semblen pensar lleugerament diferent de Gerard Piqué. I és que si bé és cert que aquests no discrepen que s’ha de tenir totes les mirades posades en el Mundial de Rússia, també ho és que aquests han optat per escollir la selecció de la seva mare: Colòmbia.

«Som-hi Colòmbia»

Shakira ha aprofitat el dia del debut de la ‘tricolor’ a la cita mundialista davant la selecció del Japó per publicar una imatge a les xarxes on els petits Milan i Sasha llueixen la samarreta colombiana, defugint així de l’elàstica de la selecció espanyola que duu aquests dies el seu pare.

Gerard Piqué amb la Selecció Espanyola de Futbol
Gerard Piqué amb la Selecció Espanyola de Futbol | AFP

 

Això és, precisament, el que més sobta de la imatge. Ja que si és veritat que Shakira ha volgut mostrar l’orgull que sent per la seva pàtria, també ho és que el seu pare, Gerard Piqué, està disputant el Mundial amb la selecció espanyola.

Una imatge que, de fet, podria ser la darrera de Piqué. I és que el central barceloní va expressar —enmig de la polèmica dels xiulets que rebia partit rere partit pel seu suport al dret a decidir— que es retiraria de la selecció espanyola després de la disputa del seu tercer Mundial.

Les xarxes es fan ressò de la imatge

Tot i que han estat molts els qui s’han focalitzat únicament en comentar el posat dels menuts, també és cert que hi ha qui ha anat més enllà al·legant que pensaven que els fills de Gerard Piqué preferirien animar a la selecció espanyola que al combinat nacional colombià.


Comentaris

envia el comentari