Vladímir Putin

Filtren l'àudio que podria acabar amb Vladímir Putin: «Està molt malalt»

A l'àudio, filtrat per un oligarca rus, es descriuria a Putin com a «molt malalt»

Han passat gairebé tres mesos. I sí, Putin segueix a la deriva. Rússia segueix assetjant Ucraïna i les informacions que arriben des del Kremlin no indiquen que Putin tingui la intenció d'aturar-se. El seu és un regnat únic i indivisible, i el que diu  'va a missa'.

Per això mateix, són moltes les teories que indiquen que al Kremlin s'amaguen depèn de quines informacions. Com, per exemple, la que sostindria que el president rus pateix una malaltia greu i la seva salut està molt deteriorada.

Ara, per a més inri, la revista 'New Lines' assegura haver aconseguit un àudio d'un oligarca rus que canviaria moltes coses. En aquest, es descriuria Putin com a «molt malalt de càncer a la sang».

L'àudio, recent

I és que aquesta nota de veu seria de mitjans de març. Aquest, segons indica l'oligarca proper al Kremlin que ha filtrat l'àudio, es va gravar sense el consentiment previ de Putin. Cosa que no és estranya, ja que Putin sempre tracta que tot el que surti del Kremlin estigui controlat.

Vladímir Putin
La manera de caminar de Vladímir Putin també ha sigut molt analitzada pels experts mèdics. | GTRES

Segons recull '20 Minutos' de 'New Line', la font va donar l'enregistrament al mitjà en qüestió amb la condició que els interlocutors no fossin identificats.

«Càncer a la sang»

L'àudio ha estat aconseguit per un oligarca que avui dia es troba lluny del país. A més, aquest seria una de les 200 persones més riques de Rússia.

Tot i això, no s'ha revelat res més sobre una informació que ho podria canviar tot. De fet, sí que hi ha una cosa certa. Des que va començar la guerra, Vladímir Putin no s'ha enfrontat mai al directe.

Tot el que grava el president de Rússia està controlat al mil·límetre. És a dir, les seves compareixences sempre són a llocs privats i editades posteriorment. Així mateix, criden, i molt, l'atenció les imatges recents en què es veu Putin amb un caminar 'curiós' o les reunions en què se situa a diversos metres dels seus interlocutors.

Cal destacar, a més, que durant el passat 'Dia de la Victòria' de Rússia, festa nacional a l'estat, Vladímir Putin només es va deixar fotografiar en moments estratègics. En altres paraules, el Kremlin només va deixar sortir de Rússia aquelles imatges que consideraven 'oportunes' sobre el president.

Una censura que, segons els seus detractors, serviria per tapar el delicat estat de salut que travessa.