Filtren per error la tercera equipació del Barça

El nou uniforme és de color salmó i conté la silueta de diversos edificis de l’eixample de Barcelona
Imatge filtrada de la nova equipació blaugrana | Twitter

 

Aquesta mitjanit s’ha filtrat una imatge de la que serà la tercera equipació del Futbol Club Barcelona, gràcies al compte oficial de Twitter del mateix club. Així les coses, la fotografia ha agafat per sorpresa a tothom, ja que fins ara tan sols es coneixia el detall que el segon uniforme oficial de l’equip seria de color groc llimona.

 

El nou uniforme serà de color salmó

Una segona equipació que, per cert, ha aconseguit recollir un gran èxit entre els seguidors del club i, conseqüentment, ha comportat un gran nombre de vendes. Per tant, sembla que la multinacional que s’encarrega de dissenyar el material esportiu del Barça ha fet una gran feina.

 

La tercera samarreta del FC Barcelona, així com els pantalons i les mitges que conjunten amb ella, serà de color salmó. A més, comptarà amb un triangle del mateix color però d’una tonalitat superior –fent que el color s’assimili més amb el vermell–, el qual travessarà la zona del pit de tots els jugadors.

 

A la samarreta es pot apreciar la silueta de l’eixample de Barcelona

Però sens dubte el punt més especial de la samarreta és el dibuix que conté, que fa patent l’intent d’homenatge que ha dut a terme Nike a la capital de Catalunya. Així doncs, a la zona de color més forta s'hi pot distingir un grup d’edificis perfectament reconeixibles per qualsevol que conegui mínimament la Ciutat Comtal, ja que pertanyen al distintiu i popular barri de l’eixample.

 

Malgrat que aquest serà l’uniforme menys utilitzat tant pel primer equip com pels filials del club, de ben segur que causarà una gran sensació i trencarà motlles, gràcies a l’originalitat del seu particular disseny. Ha estat una imatge promocional de la nova edició del Pro Evolution Soccer el que ha fet possible que coneguem la nova equipació, on apareixen jugadors com Piqué, Coutinho o Dembelé vestits amb la roba en qüestió i esdevenint els millors models imaginables per la causa.