El fiscal demana reobrir el cas Abidal al·legant que es van manipular firmes

La jutgessa va donar el cas per tancat davant «l'existència de contradiccions» per demostrar el tràfic il·legal d'un fetge per l'exjugador del F.C.Barcelona

El fiscal demana reobirir el cas Abidal
El fiscal demana reobirir el cas Abidal | CatalunyaDiari.cat

El cas Abidal continua portant cua. La jutgessa del cas va donar l’afer per tancat a principis d’octubre, però ara la Fiscalia insisteix en reobrir la causa. El motiu: el fiscal sospita que pot haver-hi una manipulació les signatures dels documents i per això mateix n’ha sol·licitat la reobertura i que el donant de fetge, el cosí de l’exjugador del Barça, declari com a testimoni.

Segons avança ‘El País’, els documents que acrediten la donació de fetge de Gérard, el cosí d’Abidal, a l’exjugador, generen un mar de dubtes. Tant és així, de fet, que la jutgessa va optar per tancar el cas en considerar que es tractava d’un simple error en les fotocòpies de la gestió.

Els dubtes del fiscal sobre el cas Abidal

La polèmica va esclatar després que sortissin a la llum unes trucadesentre Sandro Rosell, aleshores president del Barça, i un treballador del club anomenat Juanjo. La jutgessa va considerar la informació d’’El Confidencial’ i va obrir la causa.

I així, tot i que l’Organització Nacional de Transplantaments (ONT) va donar validesa al trasplantament i la jutgessa va optar per tancar el cas, ara el fiscal continua dubtant i per això en demana la reobertura.

Gerard, el cosí i donant de fetge d'Eric Abidal
Gerard, el cosí i donant de fetge d'Eric Abidal | Youtube

 

El fiscal, finalment, creu que la falta de coincidència en les signatures —a la qual la jutgessa ja va fer referència— seria un factor clau per tirar endavant amb la reobertura del cas, ja que les dades extretes fins ara no haurien estat concloents.

Abidal nega totes les acusacions

L’actual director esportiu del Barça sempre ha negat la màxima i, de fet, ha arribat fins límits insospitats per mantenir el seu discurs. Així ho demostra una fotografia que va publicar el mateix exjugador francès el passat mes de juliol, on se’l podia veure amb el seu cosí Gérard just després de la operació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con la publicación de esta imagen quiero pedir respeto hacia mi primo Gerard y defender su honorabilidad. Denuncio públicamente la actitud de algunos medios que siguen poniendo en duda la legalidad de una intervención que me salvó la vida. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ¡Basta ya! Pido respeto para todos los que hemos pasado o están pasando por una situación similar. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ With this image, I want to show my respect for my cousin, Gerard, and defend his honour. I wish to publicly condemn the attitude of some media outlets who are suggesting any doubt in the legality of the intervention which saved my life. Stop now! I request respect for myself and everyone affected personally by this stage of my life, and for anyone else in a similar situation. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Una publicación compartida de E.Abidal Official (@abi22ericabidal) el


Comentaris

envia el comentari